BAE Veliaht Prensi Bin Zayed'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür

Türkiye'yi ziyaret eden Abu Dabi Veliaht Prensi Şeyh Muhammed bin Zayed Al Nahyan, görüşmelerin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür mesajı gönderdi.

Abu Dabi Veliaht Prensi Şeyh Muhammed bin Zayed Al Nahyan, Türkiye ziyaret sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür mesajı gönderdi. Şeyh Muhammed, kendisine ve beraberindeki heyete gösterilen sıcak misafirperverlik için Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür etti.

Mesajda, "Bu ziyaret, ortak çıkarlarımıza hizmet edecek ve iki dost halkımızın yararına olacak şekilde ülkelerimiz arasındaki ilişkileri geliştirmenin yollarını tartışmak için bir fırsat sağladı" denildi.

Veliaht Prens, Erdoğan'a sağlık ve mutluluk, dost Türkiye halkına ise daha fazla istikrar ve refah temennisinde bulundu.

 

 

 

 

BAE Veliaht Prensi Bin Zayed'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür ile ilgili etiketler Abu Dabi Veliaht Prensi Muhammed bin Zayed Şeyh Muhammed bin Zayid Al Nahyan
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.