Badou Ndiaye'nin Premier Lig macerası iyi gitmiyor!

Galatasaray'ın 16 milyon euroluk bonservis bedeliyle Stoke City'e sattığı Badou Ndiaye'yi İngiltere Premier Ligi'nde zor bir süreç bekliyor.

Ocak ayı transfer döneminde 16 milyon euro karşılığında Galatasaray'dan ayrılan Stoke City'nin yolunu tutan Badou Ndiaye'yi İngiltere Premier Ligi'nde çok zorlu bir süreç bekliyor.

Ligde 30 maçta 27 puan toplayarak 19. sırada bulunan ve küme düşme korkusunu derinden yaşayan Ndiaye'nin takımı Stoke City, son 8 haftada birbirinden güçlü rakiplerle karşılaşacak.

ndiaye_transferinde_bir_sok_daha_ortaya_cikti_1517727492_8096

Hafta sonu Cenk Tosun'un takımı Everton'la karşılaşacak olan Stoke, daha sonrasındaysa Arsenal ve Tottenham Hotspur gibi iki büyük takımla kozlarını paylaşacak.

36'ncı haftada Liverpool deplasmanına çıkacak takım, kalan haftalarda hep kendisinden daha üst sıralarda yer alan ekiplerle oynayacak.

Badou Ndiaye'nin Premier Lig macerası iyi gitmiyor! ile ilgili etiketler Galatasaray Ndiaye stoke city
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.