Badi Ekrem'in eşofmanının kimde olduğu ortaya çıktı!

Hababam Sınıfı'nın kült karakterlerinden Badi Ekrem'i canlandıran Yeşilçam'ın ünlü yıldızı Şener Şen'in giydiği kırmızı eşofmanın kimde olduğu yıllardır merak konusuydu. Geçtiğimiz yıllarda Hababam Sınıfı'nın yönetmeni Ertem Eğilmez'in oğlu Ferdi Eğilmez, eşofman takımının kendisinde olduğunu ve bir kültür merkezi açarak eşofman takımını orada da sergilemek istediğini belirtmişti. Eğilmez bugün ise, Twitter hesabında yaptığı bir paylaşımla eşofman takımını Cem Yılmaz'a hediye ettiğini duyurdu.

Yeşilçam'ın ünlü ismi Şener Şen, Habam Sınıfı filminde canlandırdığı Badi Ekrem rolüyle izleyicilerin zihninde yer etmişti. Badi Ekrem'in giydiği kırmızı eşofman takımı ve düdüğünün ise bugün hala nerede korunduğu merak ediliyor. 

2014 yılında Milliyet yazarı İpek Durukal, Hababam Sınıfı'nın yönetmeni Ertem Eğilmez'in oğlu Ferdi Eğilmez'i arayarak tüm detaylaları öğrenmiş ve Eğilmez'le konuşmasını köşesine taşımıştı: 

"Doğruymuş, vallahi de billahi de doğruymuş. ‘Hababam Sınıfı’nın beden öğretmeni ‘Badi Ekrem’in o kırmızı eşofmanı Ferdi Eğilmez’de duruyormuş. Nereden çıktı bu demeyin, anlatıyorum hemen... ‘Pek Yakında’yı izledim önceki gün. Beğendim mi, hem de çok... ‘Ejder’ (Özkan Uğur) evini neredeyse bir Yeşilçam müzesine çevirmiş. Eski filmlerin dekorundan kostümüne ne varsa onları büyük bir aşkla saklayan eski bir oyuncu. Filmin bir sahnesinde eline bir eşofman üstü alıyor ve “Hababam Sınıfı’ndan Badi Ekrem’in eşofman üstü bu. Altı da Ertem (Eğilmez) Abi’nin oğlu Ferdi’de” diyor.

Badi Ekrem'in eşofmanının kimde olduğu ortaya çıktı!
HER ŞEYİ SAKLAMIŞ

Şener Şen’in canlandırdığı ‘Badi Ekrem’ karakteriyle özdeşleşen o eşofmanı görmek beni çok heyecanlandırıyor. Filmden çıkar çıkmaz Ferdi Eğilmez’i aradım. Aramızda geçen sohbeti kelimesi kelimesine yazıyor ve yakında bir müzemiz olacağını müjdelemekten de mutluluk duyuyorum... Doğru mu, gerçekten o eşofmanın altı sizde mi?
Sadece altı değil, üstü de bende. Ertem Eğilmez’in tüm filmlerinin dekorları, kostümleri depomuzda saklanıyor. ‘Gulyabani’nin maskesi, ‘Hafize Ana’nın zili ve hatta ‘Tarkan’ filminin ahtapotu bile. Onları görebilir miyim? İstersen bir gün depoya gideriz ama ben ilgisi olan herkes görsün istiyorum. Zaten şu günlerde, içinde müzesinden kafesine kadar her şeyi planladığım bir kültür merkezi açmak için yer bakıyorum. İstediğim gibi bir bina bulursam, depodaki her şeyi orada sergileyeceğim. Hatta orada gün boyu Arzu Film’in yaptığı Ertem Eğilmez filmlerini de oynatacağım."

"HEPSİNİ CEM YILMAZ'A HEDİYE ETTİM!"

Bugün ise, Ferdi Eğilmez sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada Badi Ekrem'in kırmızı eşofman takımını ünlü komedyen Cem Yılmaz'a hediye ettiğini, "Arkadaşlar lütfen artık bundan sonra, 'Badi Ekrem'in eşofmanı sende mi?' diye sormayın. Sevgili kardeşim Cem Yılmaz'a hediye ettim takımı. Alt-üst, düdük... Ne varsa hepsi kendisinde... Teşekkür ederim ilginize!"

Badi Ekrem'in eşofmanının kimde olduğu ortaya çıktı! - Resim : 2

 

 

Badi Ekrem'in eşofmanının kimde olduğu ortaya çıktı! ile ilgili etiketler Şener Şen Cem Yılmaz hababam sınıfı Badi Ekrem Ferdi eğilmez
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.