15 yaşındaki çocuğu dövdü!

Bade İşçil'in eski eşi Malkoç Süalp'ın, 15 yaşında bir çocuğu dövdüğü iddia edildi.

Sabah'ta yer alan habere göre; 25 Eylül'de yaşanılan olayda Bade İşçil'in eski eşi Malkoç Süalp, yaşadığı sitenin spor salonunda 15 yaşındaki bir çocuğu darp etti.

İddilara göre Malkoç Süalp ve oğlu Azur, sitenin kapalı spor salonuna gittiklerinde, salonda basketbol oynayan bir grup genç vardı ve kendi aralarında küfürlü sözler sarf ederek taşkınlık yapıyorlardı. Gençlerin oğluna kötü örnek olduklarını belirten Malkoç Süalp, onları uyarmak istedi.

Malkoç Süalp ve Sitede oturan 15 yaşındaki S.H. ile aralarınca tartışma çıktı. Tartışma sonrasında Süalp, gencin boğazını sıktı. Gördüğü darp sonrası ailesini arayan gencin ailesi, Malkoç Süalp'ten şikayetçi oldu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

'Yaşını bilmiyordum'

"Azur'la birlikteydim. Oğlum çocukların küfür ettiğini duydu. Bana çocukların ettiği küfürleri sormaya başladı.

Ben de çocukları uyarmak için yanlarına gittim. S.H.'nin yakasından tutup elimle ağzını kapattım. Sitede oturan S.H.'nin küçük olduğunu bilmiyordum. Darp etmem söz konusu değil."

15 yaşındaki çocuğu dövdü! ile ilgili etiketler Bade İşçil Darp malkoç süalp
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.