Bade İşçil ve Kubilay Aka sevgili mi? Kaç yaşındalar?

Bade İşçil ve Kubilay Aka sevgili mi? Çukur'da Celasun karakterine hayat veren Kubilay Aka, hem güzelliği hem de başaralı oyunculuğu ile dikkat çeken Bade İşçil ile görüntülendi. İkilinin öpüştükleri iddia edildi. Peki Bade İşçil ve Kubilay Aka sevgili mi? Detaylar haberimizde...

Bade İşçil ve Kubilay Aka sevgili mi? Kubilay Aka ve Miray Daner 2 ay önce ilişkilerini bitirdi. Ufak Tefek Cinayetler'de Pelin karakterini canlandıran Bade İşçil ve Kubilay Aka,Beşiktaş’taki bir restoranın terasında görüntülendi. Peki Bade İşçil ve Kubilay Aka sevgili mi?

Posta'nın haberine göre; Kubilay Aka'nın yalnızlığı uzun sürmedi. 24 yaşındaki oyuncu cumartesi günü 17.00’de Beşiktaş’taki Vogue Restaurant’ın terasında meslektaşı Bade İşçil (36) ile görüntülendi.

Bade İşçil ve Kubilay Aka sevgili mi? Kaç yaşındalar?

DUDAKTAN ÖPTÜ

Baş başa uzun süre sohbet eden ikilinin samimiyeti dikkat çekti. Kubilay Aka’nın Bade İşçil’i dudağından öpmesi ise yeni bir aşka yelken açtıkları şeklinde yorumlandı.

 BADE İŞÇİL KİMDİR?

Bade İşçil, 8 Ağustos 1983 tarihinde İstanbul‘da doğmuştur. Ailesi zamanında Bulgaristan ve Romanya taraflarından göç edip İstanbul'a gelmiş. 1999 da anne babası boşanmış. Annesi Kadriye Hanım'la abisi Nişantaşı'nda oturuyorlar. Cenevre Maratonu'nda 1600 kişi içinden 146'ncı oldu. Yeditepe Üniversitesi Moda ve Tasarım Bölümünden mezun oldu. Barış Manço‘nun cenazesinde Mahsun Kırmızıgül‘ün onu fark etmesiyle neredeyse beş yıllık bir ilişki de başlamış oldu.

Ekrana profesyonel olarak çıkışı Star'da yayınlanan Evlere Şenlik isimli programı sunarak oldu. Oyunculuğa geçişi ise yönetmen Andaç Haznedaroğlu sayesinde oldu, İlk dizisi “Gülpare” dizisidir. İpek Bilgin ve Ümit Çırak'dan oyunculuk dersleri aldı. 2007 yılında Cine5 kanalında yayınlanan “Metropol Cafe” isimli komedi dizisinde rol aldı. 2009-2011 yılları arasında Ay Yapım'ın “Ezel” dizisinde Şebnem Sertuna karakterini canlandırdı. Ezel bittikten sonra “Kuzey Güney” dizisinin oyuncu kadrosuna katıldı.

Moda ve Tasarım eğitimi alan Bade İşçil, ilerde tek amacının kendi adını taşıyan bir modaevi açıp, haute-couture elbiseler tasarlamak olduğunu söylüyor. Uzun ve hızlı yürüyüşler yapan Bade İşçil, 2010 yılında “Becel” yağlarının marka yüzü oldu, reklamlarında oynadı. Bade İşçil, 31 Mayıs 2013 tarihinde işadamı Malkoç Sualp ile evlendi.

ROL ALDIĞI FİLMLER

2006 – Gülpare
2007 – Metropol Cafe
2009-2011 – Ezel
2011-2013 – Kuzey Güney

KAZANDIĞI ÖDÜLLER

2012- Ayaklı Gazete TV Yıldızları, En İyi Yardımcı Kadın Drama Oyuncusu, Kuzey Güney
2012- Galatasaray Üniversitesi, En İyi Kadın Oyuncu, Kuzey Güney

KUBİLAY AKA

Kubilay Aka, 5 Mayıs 1995 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Eskişehir Anadolu Üniversitesi Havaalanı Yönetimi mezun oldu. “Vatanım Sensin” dizisinde iki sezon boyunca Ali Kemal karakterini canlandıran Aka, halen “Çukur” dizisinde Celasun karakterine hayat vermektedir. Kubilay Aka, oyunculuğa başlama hikayesini şu sözlerle anlamıştı:

Muğla-Milas Havalimanı’nda özel bir şirkette çalışıyordum. Ufuk Ergin, sanatçısı Ozan Doğulu ile lounge kısmına giriş yaptı. İşlemlerini gerçekleştirdim. O sırada yaka kartımdan adıma soyadıma bakmış. 10 dakika sonra Instagram’dan bir mesaj geldi. Bana “Vatanım Sensin” dizisindeki Ali Kemal karakteri için deneme çekimine gelip gelemeyeceğimi soruyordu. Görmesem, kim olduklarını bilmesem, birileri bana şaka yapıyor zannederdim.

 

Bade İşçil ve Kubilay Aka sevgili mi? Kaç yaşındalar? ile ilgili etiketler Bade İşçil Kubilay Aka
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.