Bade İşçil tüm erkekleri 'muhtaç' ilan etti!

Oyuncu Bade İşçil, verdiği bir röportajda erkekler için çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşçil, "Onlar daha düz, muhtaç ve nazlılar..." dedi.

Star TV’nin reytin rekortmeni dizisi 'Ufak Tefek Cinayetler’de rol alan Bade İşçil, bir dergiye verdiği röportajda erkekler hakkında dikkati çeken bir tespitte bulundu.

"MUHTAÇ BİR CANLI TÜRÜ"

Güzel oyuncu, Vogue Dergisi’ne verdiği röportajda, "Babama ve 3 yaşındaki oğlum Azur’a bakıyorum, hangi yaştan olursa olsun erkekler daha düz. Kafaları bizlerden daha net ve sade çalışıyor. Ayrıca erkek kadına göre; daha muhtaç bir canlı türü. Hep de nazlılar" ifadelerini kullandı.

ESKİ EŞİYLE YENİDEN BİR ARADA

Öte yandan, Bade İşçil, şiddet gördüğü gerekçesiyle boşandığı eski eşi Malkoç Süalp ile iki ay önce oğulları Azur'un iyiliği için barışmış ve görüşmeye başlamıştı.

Posta Gazetesi'nde yer alan habere göre; bu barışmayı fırsata çevirmek ve eski eşinin kalbini yeniden kazanmak isteyen Malkoç Süalp, yılbaşı tatilini birlikte geçirmek için Paris'te bir otele rezervasyon yaptırıp, uçak biletlerini aldı. 34 yaşındaki oyuncu, ayrı ayrı odalarda kalacak olmalarına rağmen teklifi kabul etmedi.

Bade İşçil tüm erkekleri 'muhtaç' ilan etti! ile ilgili etiketler Ufak Tefek Cinayetler Bade İşçil erkekler ufak tefek cinayetle
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.