Bade İşçil, kavga gürültüyle ayrıldığı Malkoç Süalp'le nasıl barıştı?

Birbirleri hakkındaki ağır ithamlarıyla gazete manşetlerini süsleyen Bade İşçil ile boşandığı eşi Malkoç Süalp, yeniden birlikte.

Aylarca süren bir boşanma süreci yaşayan ve birbirleri hakkındaki ağır ithamlarıyla gazete manşetlerini süsleyen Bade İşçil ile boşandığı eşi Malkoç Süalp, yeniden birlikte. Bir erkek çocuk sahibi olan ikilinin geçmişte yaşadıkları kavgalara sünger çekerek yeniden görüşmeye başladığı ortaya çıktı.

SETİ ZİYARET ETTİ

Malkoç Süalp, geçtiğimiz hafta eski eşi Bade İşçil'i dizi setinde ziyaret etti. İkilinin keyifli bir şekilde sohbet ettikleri öğrenildi. İşçil ve Süalp'in barışmasında oğullarının etkili olduğu söyleniyor. Bu barış, sanat dünyasını şaşırttı. (Sabah)

YAZDAN BERİ BERABERLER

HT Magazin'den Tarkan Abdullahoğlu'nun haberine göre, masal gibi başlayan evlilikleri hakaret ve mal paylaşımı davalarıyla olaylı sona eren Bade İşçil ve Malkoç Süalp çifti geçtiğimiz ağustos ayında geçmişe sünger çektiklerinin mesajını vermişti.

Oğulları Azur için görüşmeye devam eden ikili ailece Londra’ya uçmuştu.

Erken saatlerde Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali’ne gelen üçlüden Süalp’in keyfi fotoğrafları çekilince kaçmıştı.

Kucağında oğluyla objektiflere takılan ve yüzü gülen güzel oyuncu ise soruları yanıtsız bırakmıştı.

Bade İşçil, kavga gürültüyle ayrıldığı Malkoç Süalp'le nasıl barıştı? ile ilgili etiketler Bade İşçil Ufak Tefek Cinayetler malkoç süalp azur barıştı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.