Bacakları yavaş yavaş yok oluyor!

Bartın'da yaşamını sürdüren Sabri Reisoğlu, fil hastalığı sebebiyle eve hapsolduğunu belirterek yetkililere yardım çağrısında bulundu.

Bartın'da, 3 yıl önce fil hastalığı teşhisi konulan 65 yaşındaki Sabri Reisoğlu, köydeki evine hapsoldu. Reisoğlu, iki bacağının çürümesinden dolayı ağır koku altında olan evde sürekli parfüm kullanılırken, kimsenin misafirliğe bile gelmek istemediğini belirtti. Yaşlı adam, maddi durumu yetersiz olduğundan dolayı yetkililerden yardım istedi.

TEDAVİ İÇİN 40 BİN TL İSTENDİ

Fil hastalığı teşhisi konulan Sabri Reisoğlu’nun tedavisi için 40 bin TL para istendi. Ancak maddi gücü olmayan Sabri Reisoğlu köyüne dönmek zorunda kaldı.

Bacakları yavaş yavaş yok oluyor!

'DAYANACAK GÜCÜM KALMADI'

Çaresiz şekilde eve hapsolan Sabri Reisoğlu, “Hiç uyuyamıyorum, yatamıyorum. Durumum çok kötü, hastanelere gittim, para istediler. Her yere gittim ama parasızlıktan tedavi bulamadık. Eve hapsoldum. Ev çok kötü kokuyor. Ayaklarımın her yeri delik deşik, kurtlar yiyor, ayaklarımı mahvettiler. Kokudan ve bu kurtlardan herkes rahatsız oluyor. Evime kimse misafirliğe ya da bakmaya gelemiyor. Bana yardım etmelerini istiyorum. Artık dayanacak gücüm kalmadı” dedi.

Bacakları yavaş yavaş yok oluyor! - Resim : 2

EVİ KURTLAR BASTI

Nazife Reisoğlu ise "Evimin her yerini kurtlar bastı. Artık ben bunaldım. Eşimin bacaklarını sürekli kurtlar yiyor. Geçtiğimiz aylarda Bolu’ya gittik. Akıntıyı temizlediler. Ama Ankara’daki hastanede bacakları kesilecek. Sonra İstanbul’a gittik. Fizik tedavi görecekti. Akıntı başladı, yine çözüm olmadı. Sonra bizi eve gönderdiler. Bu yaz her gün kurt temizledim. Ev çok kötü kokuyor. Ne yapacağımızı şaşırdık" diye konuştu.

Bacakları yavaş yavaş yok oluyor! - Resim : 3

Bacakları yavaş yavaş yok oluyor! ile ilgili etiketler Bartın kurt Hastalık fil hastalığı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.