Babil 9. bölüm fragmanı izle! İrfan'a ne olacak?

Babil 9. bölüm fragmanı izle! Star TV ekranlarının merakla takip edilen yeni dizisi Babil, bu akşam nefes kesen 8. bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. Son bölümde; İrfan, Doktor Tahsin'in hayatını kurtarmak için kendi hayatını tehlikeye atarak alevlerin içine dalıyor. Egemen'in hamlesi işleri içinden çıkılmaz bir hale getiriyor. Dizinin yeni bölüm fragmanını izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Babil 9. bölüm fragmanı izlemek için detaylar haberimizde...

Babil 9. bölüm fragmanı izle! Son bölümde; İrfan, Doktor Tahsin'in hayatını kurtarmak için kendi hayatını tehlikeye atarak alevlerin içine dalıyor. Egemen'in hamlesi işleri içinden çıkılmaz bir hale getiriyor. Star TV ekranlarının merakla takip edilen yeni dizisi Babil, bu akşam nefes kesen 8. bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. Dizinin yeni bölüm fragmanını izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Babil 9. bölüm fragmanı izlemek için detaylar haberimizde...

BABİL 9. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Babil yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Babil 9. bölüm fragmanı yayınlandığı andan itibaren aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

BABİL 8. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Deniz'in ameliyatına saatler kala; Doktor Tahsin, Hakan'ın elinde tutsaktır. Deniz'in kaderi Hakan'ın elindeyken İrfan, oğlunun hayatını kurtarmak için ne yapacak? Ayşe, Süleyman'ın karanlık işlerini öğrenmenin peşinde tehlikeli bir yola girmişken bir yandan da Babil'de sorunlar devam eder. Egemen'in İrfan'dan habersiz Babil'e yönlendirdiği yatırımcılar Egemen'i nasıl bir sorun yumağının içine itecek. İrfan ve Egemen'in dostluğu, güven sınavından geçebilecek mi? Oğlunun hayatıyla sınanan İrfan, nasıl bir yola girecek?

 

Babil 9. bölüm fragmanı izle! İrfan'a ne olacak? ile ilgili etiketler Star TV Babil televizyon yeni bolüm fragman ekran
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.