Babil 7. bölüm fragmanı izle! İrfan'ın acı gerçeği!

Babil 7. bölüm fragmanı izle! Star TV ekranlarının merakla takip edilen dizisi Babil, bu akşam yeni bölümüyle izleyenlerin karşısına çıkacak. Son bölümde; İrfan'ın gerçekleri öğrenmesini onun yıkımı oluyor. Egemen'in gerçeklere yaklaşması ise Eda'nın en büyük korkusu oluyor. Dizinin yeni bölüm fragmanını izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Babil 7. bölüm fragmanı izlemek için detaylar haberimizde...

Babil 7. bölüm fragmanı izle! Son bölümde; İrfan'ın gerçekleri öğrenmesini onun yıkımı oluyor. Egemen'in gerçeklere yaklaşması ise Eda'nın en büyük korkusu oluyor. Star TV ekranlarının merakla takip edilen dizisi Babil, bu akşam yeni bölümüyle izleyenlerin karşısına çıkacak. Dizinin yeni bölüm fragmanını izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Babil 7. bölüm fragmanı izlemek için detaylar haberimizde...

BABİL 7. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Babil dizisinin 7. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Babil yeni bölüm fragmanı yayınlandığında sayfamızdaki link üzerinden izlenebilecek.

BABİL 6. BÖLÜM ÖZETİ

Başarısızlıkla sonuçlanan kaçış planı İrfan ve Süleyman’ı bir kez daha karşı karşıya getiriyor. Süleyman İrfan’ı sevdikleriyle cezalandırırken, Egemen de bu öfkeden nasibini alıyor. İrfan, başına gelenlerden sorumlu tuttuğu Ayşe’yle kozlarını paylaşırken; Deniz için kırılan umutlar, İlay’ın masaya koyduğu fikirle yeniden yükseliyor. Kudret’in İlay’ın ofisini patlatması beklenmedik sonuçlar doğururken, Hakan karşısında İrfan’ı buluyor.

 

Babil 7. bölüm fragmanı izle! İrfan'ın acı gerçeği! ile ilgili etiketler Star TV Babil fragman yeni bolüm ekran
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.