Babil 12. bölüm izle tek parça Star TV!

Bail 12. bölüm izle tek parça Star TV! Babil 12. bölüm full tek parça izleme linki ve detaylar haberimizde.Onur Saylak ve Halit Ergenç'in başrolünde oynadığı Babil yeni bölümü bu akşam Star TV'de. İşte detaylar...

Babil 12. bölüm izle tek parça Star TV! Onur Saylak ve Halit Ergenç'in oynadığı Babil 12. bölüm full izleme linki ve detaylar haberimizde...

BABİL 12. BÖLÜM TEK PARÇA İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Star TV ekranlarında Cuma akşamları seyirciyle buluşan, başrollerinde Halit Ergenç, Aslı Enver, Birce Akalay, Mesut Akusta, Nur Fettahoğlu ve Onur Saylak yer aldığı Babil’in 12 yeni bölüm konusu belli oldu.

Babil'in 12. yeni bölümünde İrfan dönüm noktasında - 5


İrfan bir kez daha dönüm noktasında! Ya Süleyman’ın öfkesinin kurbanı olacak ya karşı atağa kalkıp ondan kurtulacak. İrfan Süleyman’ı bitirmek için Ayşe’yle birlikte çok tehlikeli bir oyuna girerken, Egemen ve Eda’nın yakınlaşmasıyla başlayan olaylar İlay’ın Deniz’le ilgili sırdan şüphelenmesiyle sonuçlanıyor. İrfan ve Süleyman’ın büyük kapışmasının galibi kim olacak? Deniz’le ilgili saklanan büyük sır ortaya mı çıkacak? Ay Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği, yönetmenliğini Uluç Bayraktar’ın yaptığı ‘Babil’in senaryosunu Nüket Bıçakçı ve Özlem Yücel kaleme alıyor.

Babil 12. bölüm izle tek parça Star TV! ile ilgili etiketler

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.