Babel'in maaşını duyan Quaresma çıldırdı!

Beşiktaş'ta 1.6 milyon Euro kazanan Ricardo Quaresma, Babel'in 6 aylığına 1.2 milyon Euro alacağını öğrenince menajerine talimat verdi: 2.5 milyon Euro'dan aşağı imza atmayacağım.

Beşiktaş'ta Oğuzhan ve Quaresma gibi yıldızlar bir sezon için 1 milyon 650 bin Euro kazanırken, 30 yaşındaki Babel'e 6 ay için ödenecek 1.2 milyon Euro tartışmalara neden oldu. Aboubakar'ın aldığı yüksek rakama (3.3 milyon Euro) takılan Q7'nin; Babel'e ödenecek rakamdan sonra menajerine 2.5 milyon Euro'dan aşağı kesinlikle imza atmayacağını ilettiği bildirildi.

YARISINA BİLE GELİYORDU!

Deportivo'da 6 aylığına 110 bin Euro'ya oynayan Babel, sezon başında bonservisi elinde Beşiktaş'a önerilmişti. Babel'in menajeri Haatrecht, 2 yıllık sözleşme karşılığında 2 milyon Euro istemiş, Beşiktaş yönetimi ise 1+1 sezon için 850 bin Euro'dan 1 milyon 700 bin Euro önermişti. Sadece menajer 350 bin Euro istediği için transfer gerçekleşmemişti.

Babel'in maaşını duyan Quaresma çıldırdı! ile ilgili etiketler Ryan Babel Beşiktaş maaş Quaresma
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.