Babel'den sonra o isim açıklanacak!

Babel transferini duyurmaya hazırlanan Galatasaray, Sivasspor formasıyla sezona damga vuran Douglas’ı da kısa zamanda açıklayacak. Bonservisi elinde olan başarılı sağ bek, Brezilya’ya dönmeyi planlayan Mariano’nun yerine alınacak.

Fulham ile bağlarını koparan Babel ile 3 yıllık sözleşme üzerinden toplam 10 milyon Euro’ya anlaşma sağlayan Galatasaray, kısa zamanda bu transferi KAP’a bildirecek. Hollandalı yıldız ve menaceri İstanbul’da bulunurken, sağ bek konusunda da hareketlilik yaşanıyor.

Kiralık oynadığı Sivasspor’da sezona damga vuran Douglas’ın, bonservisi elinde bulunduran Barcelona’yla sözleşmesi 30 Haziran’da resmen sonlanacak. Daha önce Douglas’la görüşen ve el sıkışan Cim Bom’un önünde hiçbir pürüz yok.

LİGİN EN İYİSİ

Brezilya’ya dönmeyi planlayan ve ülkesinden teklifler alan Mariano’nun gitmesi durumunda Douglas ile sağ bekteki boşluk doldurulacak. 28 yaşındaki Sambacı, sözleşmesi uzatılan Linnes ile yedeklenmiş olacak. Bonservis maliyeti bulunmayan Douglas, çıktığı 31 lig maçında sergilediği 3 gol-7 asistlik performansla sezonun en iyi sağ beki oldu.

Babel'den sonra o isim açıklanacak! ile ilgili etiketler Galatasaray Sivasspor Barcelona
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.