Babel taraftarın gözünde kredisini tüketti!

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Ryan Babel gerek saha içi gerekse saha dışındaki tavırlarıyla taraftarın gözünden düştü.

Ryan Babel, Real Madrid maçındaki etkisiz görüntüsüyle sarı kırmızılı taraftarlara saç baş yoldurttu.

Saha dışında tavırları sebebiyle de sarı-kırmızılı taraftarla arasındaki bağ zayıflayan Hollandalı oyuncu, taraftarların gözündeki kredisini tüketti.

BEŞİKTAŞLILARI ÇILGINA ÇEVİRDİ!

Beşiktaş’ın Liverpool’a 8-0’lık skorla yenildiği maçta altı ve yedinci golleri kaydeden tecrübeli oyuncu, o günün yıl dönümünü hatırlatarak, Beşiktaşlı taraftarları çılgına çevirmişti.

Babel'in Real Madrid ile oynanacak maçtan saatler önce yaptığı bu paylaşım Galatasaray taraftarı tarafından da 'disiplinsizlik' olarak yorumlanmıştı.

ETTİĞİNİ BULDU

Babel'in maçtan önce 8-0'ı hatırlatmasının ardından Galatasaray'ın Real Madrid karşısında hezimete uğramasının ardından sosyal medyada bazı taraftarlar Hollandalı oyuncuyu hedef alıp, ''ettiğini buldu'' minvalinde yorumlarda bulundu. 

Babel taraftarın gözünde kredisini tüketti! ile ilgili etiketler Galatasaray Real Madrid Ryan Babel Liverpool
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.