Babasının silahı ile oynayan çocuk ağır yaralandı!

Çorlu’da meydan gelen olayda babasının silahı ile oynayan 8 yaşındaki çocuk başından vurularak ağır yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, olay, Rumeli Mahallesi Ürgüplü Sokak üzerindeki bir evde meydana geldi.

4 yaşındaki kız kardeşi ile evde oyun oynayan 8 yaşındaki Ö. A. adlı çocuk emekli Orman Muhafaza Memuru olan babası Lütfü A.’nın silahını alarak oynamaya başladı. Küçük çocuğun oyun oynadığı sırada aniden patlayan silahtan çıkan kurşun çocuğun başına isabet etti. Silah sesi üzerine odaya giren anne Gönül A., oğlunu kanlar içerisinde buldu. Olay anında evde bulunan Gönül A.’nın komşuları polis ve sağlık ekiplerine haber vererek yardım istedi. Kısa sürede olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince ilk müdahalesi yapılan küçük çocuk Çorlu Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırılarak hastanenin yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. Polis ekipleri de olayın meydana geldiği evde inceleme yaptı. Olayla ilgili olarak polis evde bulunan komşularının da ifadesine başvurdu.

baba

8 yaşındaki Ö. A. adlı çocuğun Çorlu Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi’ndeki hayat mücadelesi sürüyor.

Kaynak: İHA

Babasının silahı ile oynayan çocuk ağır yaralandı! ile ilgili etiketler polis Türkiye ihmal silahla oynayan çocuk yaralanma asayiş
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.