Babasının cenazesine makyajlı mı katıldı? Özge Ulusoy'dan sert açıklama

Ünlü manken Özge Ulusoy'un babası emekli Albay Haydar Ulusoy (73) geçtiğimiz günlerde trafik kazası sonucu hayatını kaybetmişti. Cenaze törenine ojeli tırnaklarla katıldığı için eleştirilerin hedefi olan Özge Ulusoy hakkında yapılan yorumlara ateş püskürdü. Yüzünde makyaj olduğu iddia edilen ünlü manken ''Allah'tan korkun biraz'' diyerek isyan etti.

Özge Ulusoy'un 73 yaşındaki babası Haydar Ulusoy, geçtiğimiz pazar günü Ankara'da geçirdiği trafik kazası sonucu 73 yaşında hayatını kaybetmişti. Haydar Ulusoy için Ankara'da ve İsanbul'da cenaze töreni düzenlenmişti. Babasına son görevini yerine getiren acılı evlat Özge Ulusoy'un cenaze törenine makyajlı katıldığı iddia edildi.

Baba acısıyla sarsılan Özge Ulusoy isyan etti: ''Sizi vicdansızlar!''

İDDİALAR KARŞISINDA ATEŞ PÜSKÜRDÜ


Cenaze törenine makyajla gittiği yönünde yapılan haberleri gören Özge Ulusoy çılgına döndü. Sosyal medya hesabından sert açıklamalarda bulunan Ulsuoy, makyaj yapmadığını ve dudağını kanattığı için makyajlı göründüğünü belirtti.

Baba acısıyla sarsılan Özge Ulusoy isyan etti: ''Sizi vicdansızlar!''


''HADİZLER, VİCDANSIZLAR...''

Baba acısıyla sarılan Özge Ulusoy hakkındaki iddialara Instaram hesabının hikaye bölümünden yaptığı paylaşımla cevap verdi: "Gözlerimi ancak açtım ki babacığımın pisi pisine toprağın altına girdiği kazayı araştırayım, takipçisi olayım. Bu esnada babamı morgdan aldığım sabah elimde olan ojeden, yüzükle askeri törende dudaklarımı ısırarak kanattığım için makyajlı olmakla suçlanmışım. Sizi vicdansızlar. Biz nasıl bu hale geldik. Ben ülkemi, vatanımı ve insanını seven bir insanım ve bundan asla vazgeçmeyeceğim! Sizin pis yürekleriniz de bunu değiştiremeyecek, çünkü gerçek Türk insanının sizin gibi olmadığını biliyorum. Burada acımı nasıl ve neden paylaştığıma karışan hadsizler bir de siz ve o diğer vicdansızlar hesabımdan defolun! Allah'tan korkun biraz"

Baba acısıyla sarsılan Özge Ulusoy isyan etti: ''Sizi vicdansızlar!''

 

 

Babasının cenazesine makyajlı mı katıldı? Özge Ulusoy'dan sert açıklama ile ilgili etiketler Özge Ulusoy Haydar Ulusoy cenaze Sosyal Medya Makyaj
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.