Babasının "Boğaz Köprüsü" maketi yaptığı Yağmur'un hayali gerçek oldu

Hakkari'de yaşayan Aydın Güder, Boğaz Köprüsü'nü görmek isteyen kızı Yağmur'u İstanbul'a götüremeyince, köprünün ışıklı ve martı sesli maketini yapmış ve tüm Türkiye'yi derinden etkilemişti. Haberin ardından İstanbul Büyükşehir Belediyesi, küçük Yağmur'un hayalini gerçekleştirmek için harekete geçti.

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde yaşayan Aydın Güder'in İstanbul'u görmek isteyen kızı için ışıklı ve martı sesli Boğaz Köprüsü maketini yapması; aralarında İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul Kızılay Şube Başkanlığı, İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü, Gençlik ve Spor Bakanlığının da bulunduğu birçok kurum ve kuruluşu harekete geçirdi.

fwelfjwfweg

TOPBAŞ'IN DAVETİ ÜZERİNE İSTANBUL'A GELDİLER

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Kadir Topbaş'ın daveti üzerine, baba Aydın Güder kızı Yağmur ile birlikte bugün İstanbul'a geldi.

eroAregreg

Haberin ardından birçok kurumdan arandığını belirten baba Aydın Güder, "Sağ olsunlar kızımın hayalini gerçekleştirmek isteyen birçok kurum bizzat benimle iletişime geçti. Hepsinden Allah razı olsun. Telefonum hiç susmadı" dedi.

wehbfewfewf

Babasının "Boğaz Köprüsü" maketi yaptığı Yağmur'un hayali gerçek oldu ile ilgili etiketler Yağmur İstanbul boğaz köprüsü
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.