Babasının adını yaşatıyor!

Ünlü sanatçı Hakan Altun, babası Hasan Altun adına Siirt'te okul yaptırdı. Altun'u yaptırdığı ilkokul açılışında Celil Nalçakan ve Zafer Alagaöz gibi sanatçı dostları yalnız bırakmadı.

Ünlü şarkıcı Hakan Altun, babası Hasan Altun adına yaptırdığı okulu açtı. Siirt'te babasının anısına ilkokul yaptıran Altun'u açılışta dostları yalnız bırakmadı.

Tören öncesi konuşma yapan Altun; 'Rahmetli babamın isminin Siirt’te yaşayacağı için çok mutluyum. Bu güzel okuldan Türkiye Cumhuriyeti’ne hayırlı evlatlar, mühendisler, profesörler yetişmesini umuyorum.' ifadelerini kullandı.

ZAFER ALAGÖZ DUYURDU

 Oyuncu Zafer Algöz açılıştan fotoğrafları; 'Değerli arkadaşım Hakan Altun'u yürekten kutluyorum. Rahmetli babası Hasan Altun adına Siirt’te çok güzel bir okul yaptırdı.. Bize de Siirt'e gidip bu güzel açılışa tanık olmak düştü...' notuyla paylaştı.

Babasının adını yaşatıyor!

Babasının adını yaşatıyor! ile ilgili etiketler Siirt Okul Celil Nalçakan Hakan Altun Zafer Algöz
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.