Babasının acı kaybıyla yıkılan Koray Avcı sevenlerinden bir istekte bulundu

31 yaşındaki ünlü şarkıcı Koray Avcı aldığı acı haberle sarsıldı. Avcı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla babası Veysel Medet Avcı'nın hayatını kaybettiğini duyurdu. Bugün son yolcuğuna uğurlanacak olan babasının cenaze töreni detaylarını da paylaşan Koray Avcı, sevenlerinden bir ricada bulundu... İşte genç şarkıcının o ricası.

Genç şarkıcı Koray Avcı'nın babası Veysel Medet Avcı hayatını kaybetti. Acı haberi Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla duyuran ünlü sanatçı, "Babamız Veysel Medet Avcı'yı kaybettik" ifadelerini kullandı.

Koray Avcı'nın acı kaybı! Babasının ardından tek bir istekte bulundu...

Cenaze programını da paylaşan Koray Avcı, hayatını kaybeden babası Veysel Medet Avcı için tek bir dilekte bulundu. İşte o isteği...



BUGÜN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK

Babasının ölümüyle yıkılan şarkıcı, paylaşımında "Babamız Veysel Medet Avcı'yı kaybettik. Cenazesi, yarın (14 Eylül Salı) Batıkent Pir Sultan Abdal Cemevi'nde kılınacak öğle namazından sonra Karşıyaka Mezarlığı'na defnedilecektir" dedi.

Koray Avcı'nın acı kaybı! Babasının ardından tek bir istekte bulundu...

"ÇİÇEK GÖNDERMEYİN, LÖSEV'E BAĞIŞ YAPIN"

Avcı, cenaze töreni için çiçek göndermek isteyen yakınlarına da "Kovid-19 sebebiyle cenazeye katılım sınırlı olacaktır. Başsağlığı dilekleriniz için şimdiden teşekkür ederim. Çiçek gönderilmesini LÖSEV'e bağış yapılmasını rica ederiz" çağrısında bulundu.

ÜNLÜ İSİMLER BAŞ SAĞLIĞI DİLEDİ

Koray Avcı'nın paylaşımını gören Halil Söyletmez, Bilal Hancı, Soner Sarıkabadayı, Özlem Yıldız, Berkay Şahin, Yasemin Sakallıoğlu, Niran Ünsal, Onur Buldu, Cüneyt Özdemir, Levent Yüksel, Killa Hakan, Suzan Kardeş, İskender Paydaş, Emrah Karaduman, Şahan Gökbakar, Buray ve Murat Boz gibi birçok ünlü isim taziye yorumu yaptı.

 

Babasının acı kaybıyla yıkılan Koray Avcı sevenlerinden bir istekte bulundu ile ilgili etiketler Koray Avcı cenaze Sosyal Medya Veysel Medet Avcı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.