Babasından miras kalan ev nedeniyle üvey annesiyle davalık olmuştu... Şarkıcı Burcu Güneş'e mahkemeden kötü haber

Şarkıcı Burcu Güneş (47), babası Ali Güneş'ten miras kalan evi üzerine geçirdiği iddiası ile üvey annesi Nuray Güneş'e tapu iptali davası açmıştı. Mahkeme, Burcu Güneş’in açtığı davanın reddine karar verdi. Davalı tarafın avukatı, “Karar ile müvekkilim hak ettiği adalete kavuşmuştur” açıklamasında bulundu.

Biz Aşkı Meleklerden Çaldık, Sahilden, Çile Bülbülüm, Uzak Değilim gibi şarkılarla hafızalara kazınan şarkıcı Burcu Güneş, 2002 yılında hayatını kaybeden babası Ali Güneş’ten miras kalan Antalya’daki evi bedelsiz şekilde üzerine geçirdiği iddiasıyla üvey annesi Nuray Güneş’e tapu iptali davası açmıştı. Antalya 5. Asliye Hukuk Mahkemesinde açılan "tapu iptali ve tescil" davasında hakim, evin 3/8 hissesine ihtiyati tedbir konulmasına karar vermişti.

 

NURAY GÜNEŞ'İN KARDEŞİ: ''ENİŞTEM EVİ ABLAMA HEDİYE ETMİŞTİ''

Açılan davanın 2. celsesinde tanıklık yapan Nuray Güneş’in kardeşi Gülay Şengün, “Davalı ablam olur. Ali Güneş davalının eşiydi. Davacı Burcu Güneş, Ali Güneş’in ilk evliliğinden olan kızıdır. Ablam davacı Burcu Güneş’i kendi öz kızı gibi görmüştür. Burcu Güneş evlenip evden ayrıldıktan sonra yine babası ve ablam ile görüşmeye devam etti. Eniştem, dava konusu olan evi ablama hediye etmiştir” şeklinde beyanda bulunmuştu.

DAVA REDDEDİLDİ

Mahkeme, bugün görülen 3. celsede kararını açıkladı. Antalya 5. Asliye Hukuk Mahkemesinde görülen karar duruşmasında davanın reddine karar verildi.


''MÜVEKKİLİM HAK ETTİĞİ ADELETE KAVUŞMUŞTUR''

Davaya ilişkin konuşan Nuray Güneş’in avukatı Begüm Güngör, “Müvekkilim her zaman davacıyı öz kızı gibi görmüş, sevmiş, tüm ilişkileri dava sürecine kadar bu şekilde devam etmişti. Müvekkilim hak etmediği halde böyle bir süreçle karşı karşıya kalmış ve bu süreçte çok yıpranmış, mağduriyetine sebep olmuştur. Süreci başından sonuna kadar, bugüne kadar takip ettik ve haksız davanın reddine karar verildi. Verilen karar ile müvekkilim hak ettiği adalete kavuşmuştur. Haksız bir dava olduğu kanaatine varıldı. Davacıyı her zaman öz kızı gibi seven müvekkilim, bu gibi bir bir dava ile karşı karşıya kaldığı için derinden üzüldü. Bu mağduriyetin bu kararla gitmiş olması onu mutlu etti. Biz de sürecin takipçisi olarak talebimizin kabulüyle, davanın reddine karar verilmiş olmasıyla adaletin tecelli ettiğini bir kez daha anlamış olduk” dedi.

 

Babasından miras kalan ev nedeniyle üvey annesiyle davalık olmuştu... Şarkıcı Burcu Güneş'e mahkemeden kötü haber ile ilgili etiketler Burcu Güneş mahkeme dava
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.