Babası vefat eden Ebru Şallı'dan tepki çeken reklam paylaşımı! Geri adım attı

Ebru Şallı'nın akciğer kanseriyle savaşan 64 yaşındaki babası Şükrü Şallı önceki gün hayatını kaybetti. Dün babasını son yolculuğuna uğurlayan Şallı bugün Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla tepki çekti. Sosyal medyanın diline düşen Şallı geri adım atarak yaptığı paylaşımları sildi ve kendisine gelen eleştirilere bakın ne cevap verdi...

Geçtiğimiz yıl 9 yaşındaki oğlu Pars'ı lenfoma kanseri nedeniyle kaybeden 44 yaşındaki eski manken, pilates eğitmeni ve sunucu Ebru Şallı önceki gün de akciğer kanseri nedeniyle hastanede tedavi gören babası Şükrü Şallı'yı kaybetti. Bir yıl arayla aynı acıyı yaşan Şallı dün Bodrum'da babasına veda etti.


Şükrü Şallı, Güvercinlik Mahallesinde bulunan Sudi Özkan Camii'nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından, Mumculardaki Yeniköy Mezarlığına defnedildi.

Babası vefat eden Ebru Şallı'dan tepki çeken reklam paylaşımı! Geri adım attı


Babasının tabutu başında dün gözyaşı döken Ebru Şallı bugün Instagram'dan yaptığı reklam paylaşımlarıyla ağızları açıkta bıraktı. Şallı'nın babasının vefatından kısa bir süre sonra sosyal medya hesabında reklam içerikleri paylaşması, takipçileri ve sosyal medya kullanıcıları tarafından tepkiyle karşılandı.

''KEŞKE YAPMASAYDI''

Sayfa programının sunucuları Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel, sosyal medyayı sallayan konuyla ilgili ''Acaba Ebru Şallı'nın hesaplarını, kendisinden bağımsız şekilde profesyonel bir ekip mi yönetiyor? Eğer kendisi yayınladıysa, keşke yapmasaydı. En azından birkaç gün bekleyebilirdi.'' ifadelerini kullandılar.

Babası vefat eden Ebru Şallı'dan tepki çeken reklam paylaşımı! Geri adım attı - Resim : 2

EBRU ŞALLI'DAN GERİ ADIM

Tepkilerin hedefi olan Şallı, reklam içeriklerini silerek yeni bir paylaşım yaptı. Şallı paylaşımında kendisine gelen yorumlara göndermede bulunarak ''Türkiye'deki en temel iletişim sorunlarından biri: zarif davrandığınızda zayıf sanılmanız'' ifadelerine yer verdi.

ebru şallı

Babası vefat eden Ebru Şallı'dan tepki çeken reklam paylaşımı! Geri adım attı ile ilgili etiketler Ebru Şallı Sosyal Medya Şükrü Şallı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.