Babası öldü ablası korona tedavisi görüyor!

Çanakkale Kepez’de koronavirüs tedavisi sonrasında hayatını kaybeden Eyüp Kaplan'ın kızı Semra Kaplan Bali'nin de koronavirüs tedavisi gördüğü ortaya çıktı. Abla Semra Kaplan Bali tedavi altında olduğunu sosyal medyadan çektiği video ile duyurdu.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Türkiye Çanakkale'deki babasını kaybeden Belma Bulut'un ölüm günlüklerini SüperHaberTV'den öğrendi.

Belma Bulut, sosyal medyada babasının defin görüntülerini paylaşarak; “Babam EYYÜP KAPLAN’IN CENAZESİ coronavirüs den kaybettik. Çanakkale de virüsten ölen yok diyenlere” ifadelerini kullandı. Belma Bulut dün gece de babasının cenazesinin defin işlememini yayınlamış ve “Hani Çanakkale’de korona virüsten ölüm yoktu?” diye isyan etmişti.

BELMA BULUT’UN ABLASI SEMRA KAPLAN BALİ DE KORONA

Belma Bulut’ın ablası Semra Kaplan Bali'nin de Çanakkale’de Koronavirüs tedavisi görmek için karantina altında tutulduğu ortaya çıktı. Abla Semra Kaplan Bali, çektiği video ile korona virüsü ile mücadelesini ve mesajını sosyal medyadan duyurdu.

“BABAM.. BABAM.. NEDEN BAŞIMIZA GELDİ? NE OLDUĞUNU ANLAYAMADIK”

Babasının ölümü nedeniyle yaşadığı büyük şok ile üzüntüyü, bir video ile instagramda paylaşan Semra Kaplan Bali, kendisinin de tedavi gördüğünü ve halkın mutlaka bu hastalığı önemsemesi gerektiğini açıkladı.

“HASTA YATAĞINDA VİDEO ÇEKEREK YAYINLADI!”

Abla Semra Kaplan Bali, hastanede ağzında solunum cihazı olduğu halde çektiği ve yayınladığı videosunda; “Babam, babam, babam... Covid-19 yüzünden bugün vefat etti, gömüldü. Çanakkale’de yaşıyoruz biz. Bende babamdan kapmışım. Bende şu an hastanede tedavi altındayım. Karantinadayım; 18 Mart üniversitesinde.” dedi.

“NE OLUR CİDDİYE ALIN BUNU!”

Talihsiz kadın babısının virüsü nasıl kaptığına ilişkin şunları söyledi:

“Bu nasıl bir şey, ne olduğunu bile anlayamadık. Benim babam camiye giden bir insandı. Camide Umreden ilk gelenler cami hocası ve birkaç kişi. Onların yemeklerine gitmiş en son. O yemekten zaten 3-4 gün sonra da babam rahatsızlanmış. Ondan sonra hastaneye kaldırdık. Ne olur ciddiye alın bunu, evinizden çıkmayın. Benim babam Covid-19 yüzünden öldü.”

MEVLÜT YÜKSEL/ ÖZEL HABER

Babası öldü ablası korona tedavisi görüyor! ile ilgili etiketler Koronavirüs Korona Çanakkale Koronavirüsü covid19
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.