Babası hayatını kaybetmişti... Boran Kuzum paylaşımıyla duygulandırdı

Geçtiğimiz günlerde babası Bora Kuzum'un vefatıyla yıkılan 28 yaşındaki ünlü oyuncu Boran Kuzum sosyal medyada duygulandıran bir paylaşımda bulundu. Ünlü oyuncu, doğum gününde paylaştığı fotoğrafın altına, "Ben onsuz ilk doğum günümde sizin aracılığınızla babama teşekkür etmek istiyorum. Yaşattıklarından minnettarım" notunu düştü.

Yakın zamanda babasını kaybeden Boran Kuzum dün yeni yaşını kutladı. 28 yaşına basan başarılı oyuncu, doğum gününde babasını unutmadı. Boran Kuzum Instagram hesabı üzerinden duygusal bir paylaşım yaptı. Kuzum, doğum gününde babasına teşekkür etti.

Boran Kuzum, duygusal paylaşımının altına, "Hepinize çok teşekkür ederim doğum günü dilekleriniz için. Ben de onsuz ilk doğum günümde sizin aracılığınızla babama teşekkür etmek istiyorum. Bugün olduğum kişiye vesile olduğu için, hayatı güzel ve anlamlı yaşamayı öğrettiği için, dürüstlüğü kibarlıkla dengelemeyi öğrettiği için ve iyi insan olmayı her şeyden üstün tutmayı gösterdiği için... Yaşadıklarımdan ve yaşattıklarından minnettarım. Sana teşekkür ederim. Size de zor zamanımda güç verdiğiniz ve sevginizi esirgemediğiniz için binlerce teşekkür. Siz de sevgiyle kalın..." notunu düştü.

Babası hayatını kaybetmişti... Boran Kuzum paylaşımıyla duygulandırdı

Babası hayatını kaybetmişti... Boran Kuzum paylaşımıyla duygulandırdı - Resim : 2

Babası hayatını kaybetmişti... Boran Kuzum paylaşımıyla duygulandırdı - Resim : 3

Babası hayatını kaybetmişti... Boran Kuzum paylaşımıyla duygulandırdı - Resim : 4

 

Babası hayatını kaybetmişti... Boran Kuzum paylaşımıyla duygulandırdı ile ilgili etiketler Sosyal Medya boran kuzum Bora Kuzum
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.