"Babamla küs olmasaydım Ağaoğlu'yla birlikte olmazdım!"

İş adamı Ali Ağaoğlu ile 3 yıllık ilişkisini sonlandıran ünlü balerin Duygu Su Gülpınar, katıldığı bir programda "Babamla küs olmasaydım Ağaoğlu ile sevgili olmazdım" dedi.

Kendisinden 38 yaş büyük sevgilisi Ali Ağaoğlu ile ilişki yaşadığı dönemde eleştiri odağı olan Duygu Su Gülpınar, TEVE 2'de yayınlanan 2. Sayfa'nın konuğu oldu. Canlı yayında samimi açıklamalarda bulunan Gülpınar, "Babamla küs olmasaydım Ali'yle sevgili olmazdım" dedi.

"ARAMIZDAKİ SAYGI BİTTİ"

Ağaoğlu ile ayrılıkları hakkında konuşan Duygu şunları söyledi:"Ali ile aramızda saygı bitti. İş temposu çok yoğun olduğundan aynı evin içinde göremiyoruz. Bunun yanı sıra 3 yıllık ilişkimizde işimle alakalı bildiğim şeyleri de unuttum ileri gitmem gerekirken yerimde saydığımı fark ettim" dedi.

"Babamla küs olmasaydım Ağaoğlu'yla birlikte olmazdım!"

 "BABAMLA KÜS OLMASAYDIM ALİ'YLE BİRLİKTE OLMAZDIM"

Babasıyla bale bölümünü okuduğu için küs olduğunu söyleyen Gülpınar, "Babamla küs olmasaydım Ali Ağaoğlu ile birlikte olmaz ve şu an buradan oturmak yerine bale yapıyor olurdum" dedi.

"İLİŞKİDE YAŞ FARKINI HİSSETMEDİM"

Ağaoğlu ile aralarında 39 yaş bulunan Duygu Su Gülpınar, "Dışarıdan bakılınca çok şaşalı ama içindeyken öyle olmuyor her şey çok normal geliyor. Yaş farkını da yaşarken hissetmiyorsun. gerçekten mutluydum. Onun o yaşta olduğunu düşünmüyorum. Hep şen şakrak biriydi" dedi.

"Babamla küs olmasaydım Ağaoğlu'yla birlikte olmazdım!" ile ilgili etiketler Ali Ağaoğlu duygu su gülpınar ayrılık ikinci sayfa
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.