'Babam olmasa tecavüz edecekti'

İstanbul’dan Sinop’a ailesini ziyarete giden Serpil Ünal, ailesiyle gezmeye çıktığında aracının önünün kesildiğini, arkadan babası gelmese tecavüze uğrayacağını iddia ederek şikayetçi oldu.

İstanbul’da yaşayan ve sağlık sektöründe yöneticilik yapan Serpil Ünal (27) bir hafta önce Sinop Ayancık’taki ailesini ziyarete gitti. Aile 25 Temmuz akşamı iki araba gezmeye çıktı. Yolun karanlık ve ıssız bir kesiminde ortada park etmiş bir araba gördüler. Yoğun bir alkol kokusunun geldiği otomobilde 4 erkek vardı. Hürriyet Gazetesi'nden Burcu Purtul Uçar'ın haberindeki iddiaya göre 4 kızın bulunduğu aracı gören diğer otomobildekiler takibe başladı. Otomobili kiralamış olan Murat Çaylı iddiaya göre “Sizi buradan geçirmeyiz” dedi. Kullandığı otomobilde 3 kız kuzeniyle birlikte bulunan Serpil Ünal korkuya kapılıp aracının kapılarını kilitledi ve jandarmaya haber verdi. O sırada arkadan gelen arabadaki babası Zeki Ünal olaya müdahale etti. Sürücü Çaylı “Zeki dayı sen miydin, kusura bakma geç tabii” diyerek yolu açtı. İddiaya göre diğer araç yolun ilerisinde Serpil Ünal’ın kullandığı otomobilin arkasına takıldı. Bir süre sonra gelen jandarma Murat Çaylı’nın kullandığı otomobili durdurmaya çalıştı. Aracın durmadığını gören jandarma ekipleri havaya 3 el ateş etti ancak Çaylı olay yerinden uzaklaştı. Serpil Ünal şikâyetçi oldu. İfadesi alınan Çaylı, adli kontrolle serbest bırakıldı. Serpil Ünal, “Babam gelmeseydi bize orada tecavüz edeceklerdi. Ormanlık yolda bizi orada kesseler bir ay bulamazlardı” dedi.

'Babam olmasa tecavüz edecekti'

‘YALAN SÖYLÜYOR’

Eşiyle boşanma aşamasında ve bir çocuk babası olan Murat Çaylı (38), adam öldürmeye teşebbüs suçundan 5 yıl hapis yattıktan sonra açık cezaevine çıkma hakkı kazandı ve pandemi sürecinde tahliye edildi. Çaylı iddiaların yalan olduğunu belirterek şunları anlattı: “Öyle bir şey olmadı. Aracımı mıcıra kaptırdım. Sağ sol yapıp zikzak çizip takla atmak üzereyken zorla yolun ortasında durdum. O sırada Zeki dayı olarak tanıdığımız kişi yanımıza gelip ‘Ne oldu bir şey mi oldu’ diye sordu. ‘Kaza yapıyorduk ama bir şey olmadı’ dedik ve yolu açtım. Bunlar geçtiler. Taciz etme, yol kesme gibi bir durum yok. Yalan konuşuyorlar.” 

 

'Babam olmasa tecavüz edecekti' ile ilgili etiketler Sinop Tecavüz dava Tecavüz iddiası Serpil Ünal Murat Çaylı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.