Hatayspor'dan forvet takviyesi

Hatayspor hücum hattını Nijeryalı kanat forveti Babajide David'le güçlendirdi. 24 yaşındaki futbolcu Danimarka Ligi ekiplerinden Midtjylland'den 1 yıllığına kiralandı.

Süper Lig'e 3 haftada 7 puanla başlayan ve kalesinde gol görmeyen Hatayspor, transfere devam ediyor. Bordo-Beyazlılar, hücum hattını Babajide David'le güçlendirdi.

1 YIL KİRALIK

Hatayspor'dan yapılan açıklamada, "Kulübümüz Danimarka Süper Lig ekiplerinden FC Midtjylland’den Babajide David Akıntola ile 1 yıl kiralık olarak anlaşmaya vardı. Geçtiğimiz sezon Omonoia Lefkoşa takımında sol ve sağ kanat olarak görev yapan Nijeryalı 24 yaşındaki başarılı futbolcunun imza törenine Onursal Başkanımız Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş, Futbol Şube Sorumlumuz Ender Yardımcı ve Sportif Direktörümüz Fatih Kavlak katıldı. David’e ve Atakaş Hatayspor’umuza hayırlı olsun" ifadeleri kullanıldı.

 

 

Hatayspor'dan forvet takviyesi ile ilgili etiketler Hatayspor Transfer Süper Lig Nijerya Babajide David
GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.