Babacan'ın kürsüsüne partisinin amblemini koymaya bile gerek görmediler

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve heyeti dün CHP Genel Merkezi'ne ziyarette bulundu. Ziyaret sonrası CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile basın toplantısı düzenleyen Babacan'ın kürsüsünde kendi partisinin amblemi olmaması dikkatlerden kaçmadı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dün partisinin genel merkezinde DEVA Partisi Lideri Ali Babacan ve heyetini ağırladı.

İki genel başkan, yaptıkları görüşme sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

İKİ KÜRSÜDE DE CHP AMBLEMİ KULLANILDI

Basın toplantısında kullanılan iki kürsüde de CHP amblemi olması dikkat çekti. Bu durum, 'Babacan'ın kürsüsüne partisinin amblemini koymaya bile gerek görülmedi' şeklinde yorumlandı.

Babacan'ın kürsüsüne partisinin amblemini koymaya bile gerek görmediler

Öte yandan görüşme sonrası basın mensuplarına açıklamada bulunan Kılıçdaroğlu, Türkiye'nin sorunlarını konuştuklarını belirterek, "Ekonomiden, hukuktan, söylenen hukuk reformundan, dış politikadan, güçlendirilmiş parlamenter sistemden söz ettik, istişarede bulunduk." ifadesini kullandı.

Ali Babacan ise Kılıçdaroğlu'na kabul nedeniyle teşekkür ederek, bir araya gelmişken ülkenin sorunlarını da ele aldıklarını dile getirdi.

'74 MADDELİK ANAYASA DEĞİŞİKLİK TEKLİFİ ELİMİZDE'

'Güçlendirilmiş parlamenter' sistemle ilgili soruları yanıtlayan Babacan, DEVA Partisi'nin geçen mayıs ayından itibaren bu konu ile ilgili ekip olarak çalıştıklarını ve 74 maddelik anayasa değişiklik tekliflerinin ellerinde olduğunu bildirdi.

Babacan, iki parti arasında belirlenecek heyetin bir araya gelerek, görüşme takvimini ve içeriği çalışacaklarını da belirtti.

 

 

 

 

Babacan'ın kürsüsüne partisinin amblemini koymaya bile gerek görmediler ile ilgili etiketler Ali Babacan CHP Deva Partisi Kemal Kılıçdaroğlu basın toplantısı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.