Babacan'ın Erdoğan'ı hedef alan sözlerine çok ağır yanıt!

Hüseyin Besli: Erdoğan'ın gölgesinde iş işlerken, demek ki sen, takiyye yapıyordun. Yani 'kripto eleman' olarak Ak Parti'de bulunuyordun.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, partisinin haftalık değerlendirme toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan açıklamalarda bulundu.

Babacan konuşmasında, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ekonomi ve enflasyonla ilgili açıklamalarını eleştirdi ve "Erdoğan'a ekonomi dersi vermekten vazgeçmek lazım, önce Türkçe sonra matematik dersi vermek gerek" diye konuştu.

DEVA Partisi lideri Babacan'ın bu çıkışına Akşam yazarı Hüseyin Besli oldukça sert bir yanıt geldi.

"Çukur'da ahlak dersi verilir mi?" başlığını taşıyan yazısında Babacan'a Necip Fazıl'ın ünlü sözleri ile yüklenen Besli, DEVA Partisi liderini "kripto" olmakla da suçladı.

Besli yazısında şu ifadeleri kullandı;

"1

ALİ Babacan partisinin 'Haftalık Değerlendirme Toplantısı'nda Recep Tayyip Erdoğan için şunları söylemiş;

"Kendisine önce alfabeden başlayarak bir Türkçe dersi, sonra da, abaküsten başlayarak bir matematik dersi vermek lazım."

Sayın Erdoğan'a Türkçe ve Matematik dersi teklif etmek ne kadar absürt/saçma ise bunu söyleyen Ali Babacan'a da önce ahlak dersi vermek o kadar zaruri.

Babacan'a verilecek 'ahlak dersi' de şöyle başlamalı;

Sen alçak bile değilsin/"Sana alçak bile diyemem; çünkü alçak da bir seviye belirtir, sen çukursun çukur." (N. Fazıl)

2

Eğer Ali Babacan yukarıdaki fikirlerinde samimi ve ısrarcı ise sormak lazım;

Kesintisiz on beş yılı aşkın süredir, ne diye, Tayyip Erdoğan'ın iltifatlarına mazhar olabilmek için kuyruk salladın.

Eğer yukarıdaki ifadelerinde samimi isen, on beş yılı aşkın bir süre boyunca Erdoğan'ın gölgesinde iş işlerken, demek ki sen, takiyye yapıyordun. Yani 'kripto eleman' olarak Ak Parti'de bulunuyordun.

('Kripto' kelimesi okuyucularımın her birinde ne çağrışım yapıyorsa o anlamda kullanılmıştır.)"

YAZININ TAMAMI İÇİN TIKLAYIN...

 

 

Babacan'ın Erdoğan'ı hedef alan sözlerine çok ağır yanıt! ile ilgili etiketler Ali Babacan Deva Partisi hüseyin besli köşe yazarları
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.