Babacan’ın ‘casusluk’ ile imtihanı! ‘Bu tek kişilik bir iş değil, yavaş yavaş şemayı göreceğiz!’

SuperHaber programcısı - Güvenlik Uzmanı Mete Yarar ve SuperHaber programcısı - Hürriyet yazarı Nedim Şener ile “Memleket Aşkına”nın yeni bölümü SuperHaber YouTube kanalında yayında…

İki usta isim SuperHaber programcısı - Güvenlik Uzmanı Mete Yarar ile SuperHaber programcısı - Hürriyet Gazetesi yazarı Nedim Şener, “Memleket Aşkına programının yeni bölümünde, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın Metin Gürcan'a yönelik 'siyasi casusluk' iddialarına, 'siyasi operasyon' tepkisini masaya yatırdı.

"ALİ BABACAN YÜZLERCE BÜROKRATIN TASFİYE EDİLDİĞİ 2010 YILINDAKİ FETÖ KUMPASININ BAŞ AKTÖRÜDÜR"

Nedim Şener, "2010’da askeri casusluk kumpasının yaşandığı süreçte hiç masumiyet karinesi aklına gelmedi. Yüzlerce kişinin hayatı Babacan imzasıyla karardı. Be vicdansız senin imzanla yüzlerce bürokrat tasfiye edildi, eşlerinin yüzüne bakamayacak hale getirildi. Babacan, yüzlerce bürokratın tasfiye edildiği 2010 yılındaki FETÖ kumpasının baş aktörüdür. Bu rahatlık benim midemi bulandırıyor." şeklinde konuştu.

"BU İŞİN ARKASI ÇORAP SÖKÜĞÜ GİBİ GELECEKTİR. YAVAŞ YAVAŞ ŞEMAYI GÖRECEĞİZ"

Mete Yarar, "Bu ülkenin yüzlerce askeri, 2010’daki askeri casusluk kumpasında tutuklandığında hiç bu kadar ses çıkmış mıydı?  Bazıları, ‘Rapor yazmak, satmak suç mu?’ diyor. Peki burada bir gariplik yok mu? Yazdıklarını maille gönderir, paranı havaleyle alırsın. AVM otoparkında zarf değişmeler mantıklı mı? Sıradan biri değil, Özel Kuvvetler’de çalışmış. ABD’lilerin 4 Temmuz eğlencesine katıldığı için Özel Kuvvetler’den gönderildi, sonra bursla ABD’de eğitime gitti. Bu tek kişilik bir iş değil, arkası çorap söküğü gibi gelecektir. Biz yavaş yavaş şemayı göreceğiz. RAND Corporation'ın Türkiye raporunda adına tam 39 kere atıf yapılan biri partiye alınırken hiç mi, ‘Bu nedir arkadaş?’ denilmez?" ifadelerini kullandı.

Mete Yarar ve Nedim Şener ile “Memleket Aşkına”nın tamamını SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

Babacan’ın ‘casusluk’ ile imtihanı! ‘Bu tek kişilik bir iş değil, yavaş yavaş şemayı göreceğiz!’ ile ilgili etiketler Mete Yarar Nedim Şener Memleket Aşkına Ali Babacan Azerbaycan metin gürcan

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.