Babacan'ın "Bize katıl" teklifine ne yanıt verdi?

Beyaz TV sunucusu Tahir Sarıkaya, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül öncülüğünde Ali Babacan, tarafından kurulacağı iddia edilen partiyle ilgili yeni bir iddia ortaya attı. İddiaya göre Ali Babacan, Hüseyin Çelik'e, yeni partiye katılma teklifi yaptı

Gazeteci Tahir Sarıkaya, Ali Babacan tarafından kurulacağı iddia edilen yeni partiyle ilgili önemli bir kulis bilgisi paylaştı.

Sarıkaya sunuculuğunu yaptığı "Uyan Türkiyem" programında Ali Babacan ile Hüseyin Çelik arasında geçen yeni parti görüşmesinin detaylarını paylaştı.

Tahir Sarıkaya, "Ali Babacan, Beşir Atalay, Sadullah Ergin bir parti kurdu, kuracak diye hala gündemdeki yerini koruyor. Partinin genel başkanı olarak Ali Babacan düşünülüyor. Beşir Atalay, Ali Babacan'ın fikir babası deniyor. Hüseyin Çelik ise; Ali Babacan'ın teklifini kabul etmedi" ifadelerini kullandı.

Sarıkaya şöyle devam etti;

"Hüseyin Çelik'in yakınlarıyla yüz yüze bir görüşme yaptım. Çelik teklifi kabul etmedi ve AK Parti'den de istifa etmeyecek. Hüseyin Çelik'in; 'AK Parti'yle yoluma devam edeceğim. Partim beni bir yere getirse de getirmese de ben bu partide kalacağım' dediği öne sürülüyor."

Babacan'ın "Bize katıl" teklifine ne yanıt verdi? ile ilgili etiketler AK Parti Abdullah Gül Ali Babacan
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.