Babacan'a 'evine git' çağrısı

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, bir yıllık parti olmalarına rağmen şimdiden hükümeti yönlendirdiklerini söyledi. Babacan'ın sözlerini yorumlayan TKP Genel Sekreteri Kemal Okuyan, "Böyleyse, katılsınlar, evlerine dönsünler. Erdoğan Babacan'a iş de bulur." dedi.

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, geçtiğimiz gün partisinin birinci kuruluş yıl dönümünde açıklamalarda bulundu.

Bir yıllık parti olmalarına rağmen hükümeti şimdiden yönlendirdiklerini savunan Babacan, “Biz parlamenter sistemi bu kadar önemli bir gündem olarak ortaya koymasaydık, ‘muhalefet partileriyle beraber ikili süreçlerle bu işe başlıyoruz, çalışacağız, Türkiye bunu hak ediyor’ demeseydik, acaba yeni anayasa akıllarına gelir miydi, ben şüphe ederim doğrusu." dedi.

"ERDOĞAN BABACAN'A İŞ DE BULUR"

Güncel konulara ilişkin gazeteci Şule Aydın'ın sorularını yanıtlayan TKP Genel Sekreteri Kemal Okuyan, Babacan'ın bu sözlerini değerlendirdi.

"DEVA Partisi'nin AK Parti'nin rotasını belirleyecek bir ağırlığı var mı?" sorusunu yanıtlayan Okuyan "Böyleyse, katılsınlar, evlerine dönsünler. Erdoğan Babacan'a iş de bulur." ifadesini kullandı.

Babacan'a 'evine git' çağrısı ile ilgili etiketler Ali Babacan TKP AK Parti Erdoğan deva
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.