"Babacan hareketinin tam göbeğinde!"

AK Parti'den istifa ederek, Ali Babacan'ın kuracağı yeni partide yer alacak isimlere dair değerlendirmelerde bulunan HaberTürk yazarı Nagehan Alçı, eski bakan Mehmet Şimşek'in de oluşumun içinde oluğunu yazdı.

HaberTürk yazarı Nagehan Alçı, AK Parti'den istifa ederek yeni parti kuracağını ilan eden Ali Babacan'ın yanında yer alan isimlere dair bir değerlendirmede bulundu.

Alçı, AK Parti hükümetlerinde ekonomiden sorumlu devlet bakanı olarak da görev yapan Mehmet Şimşek'in Ali Babacan hareketinin "içinde değil tam göbeğinde" yer aldığını söyledi.

Alçı'nın "Ali Babacan hareketinde son durum" başlığıyla yayımlanan yazısının ilgili bölümü şöyle:

"Mehmet Şimşek'in, Ali Babacan hareketinin içinde bulunup bulunmadığı çok tartışılmıştı. Kesin olarak söyleyebilirim ki Şimşek bu hareketin bırakın içinde olmayı tam da göbeğinde yer alıyor.

Londra'daki finans ve iş çevrelerine bu oluşumun tanıtımını yapan bizzat Mehmet Şimşek. Yeni partinin Türkiye ekonomisini tekrar düze çıkarabileceğini anlatıyor. Yani Mehmet Bey Özgürlük ve Hukuk Partisinin “nomenklatura”sının içinde."

Yazının tamamı için tıklayın

"Babacan hareketinin tam göbeğinde!" ile ilgili etiketler AK Parti Ali Babacan Habertürk Nagehan Alçı Mehmet Şimşek
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.