Baba ve oğlu arazide öldürüldü!

Konya'da 50 yaşındaki Hüseyin K. ile dağlık arazide koyun otlatma yeri nedeniyle 46 yaşındaki Hüseyin Kayabaşı ve 17 yaşındaki oğlu Osman Kayabaşı arasında kavga çıktı. Hüseyin K., kavga sırasında baba ve oğlunu av tüfeğiyle vurarak öldürdü.

Saat 11.30 sıralarında, merkez Meram ilçesinde, eskiden köy statüsünde olan Evliyatekke Mahallesi'nde meydana gelen olayda aynı mahallede oturan ve aralarında husumet bulunan Hüseyin K. ve Hüseyin Kayabaşı, koyun otlattıkları dağlık arazide karşılaşınca aralarında tartışma çıktı.

TARTIŞMA BÜYÜYÜNCE SİLAHA SARILDI

Koyun otlatma yeri nedeniyle başlayan tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Hüseyin K., av tüfeğiyle Hüseyin Kayabaşı ve oğlu Osman Kayabaşı'ya ateş açtı.

Baba ve oğlu arazide öldürüldü!

KANLAR İÇİNDE YERE YIĞILDILAR

Baba ve oğlu, kanlar içinde yere yığılırken, Hüseyin K. de olay yerinden kaçtı. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye gelen sağlık görevlilerince yapılan kontrolde Osman Kayabaşı'nın yaşamını yitirdiği belirlendi. Hüseyin Kayabaşı ise hastaneye götürüldüğü sırada ambulansta hayatını kaybetti.

Hüseyin K., kısa sürede jandarma ekiplerince yakalanıp, gözaltına alındı.

Baba ve oğlu arazide öldürüldü! ile ilgili etiketler Konya cinayet Kavga baba oğul otlatma yeri
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.