Baba oğulun kavgası kanlı bitti

Osmaniye'de baba oğulun tartışması kanlı bitti. Öfkeli baba eline tüfeği alınca oğlu ile arasında boğuşma yaşandı. 25 yaşındaki genç, boğuşma sırasında patlayan tüfekten çıkan saçmalarla hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Fatih Sultan Mehmet Mahallesi’nde İsmail D. ile oğlu Süleyman D. (25) arasında evde oldukları sırada tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü.

Kavga sırasında av tüfeğini eline alan İsmail D. ile oğlu arasında boğuşma yaşandı. Bu esnada iddiaya göre tüfek ateş aldı. Tüfekten çıkan saçmalar Süleyman D.’ye isabet etti.

Silah sesi üzerine çevrede bulunanlar durumu polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları incelemede tüfekle vurulan Süleyman D.’nin hayatını kaybettiğini belirledi.

'OĞLUMU BEN ÖLDÜRMEDİM'

Olayın ardından gözaltına alınan baba İsmail D., alınan ilk ifadesinde, “Oğlumu ben öldürmedim tüfek aniden patladı. Nasıl oldu anlamadım” diye konuştu. Olay ile ilgili soruşturma sürüyor.

Baba oğulun kavgası kanlı bitti ile ilgili etiketler baba cinayet Osmaniye oğul
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.