Baba oğul birbirine düştü! Hakan Ural'dan babası Selçuk Ural'a veryansın! Böyle baba-oğul ilişkisi yok!

Hakan Ural'dan babası Selçuk Ural'a olay tepki geldi. Kısa süre önce ülkenin yüzde 90'ını kıro ilan eden ve Müslüm Gürses ile Ferdi Tayfur sevenlerinin tepkisini çeken Selçuk Ural'a en büyük tepki oğlundan geldi. Açıklamayı görenler böyle baba-oğul ilişki yok dedi.

Hakan Ural, babasının yaptığı "kıro" açıklamasından sonra Kanal D ekranlarında yorumculuk yaptığı Neler Oluyor Hayatta programında olay bir açıklama yaptı. Hatırlanacağı gibi Selçuk Ural kısa bir süre önce Müslüm Gürses ve Ferdi Tayfur dinleyenleri kıro ilan etmişti.

HAKAN URAL'DAN BABASINA VERYANSIN!

Ural, babasının yaptığı açıklamalara şu şekilde cevap verdi: “Talihsiz, üzücü ve gereksiz bir açıklama” ifadesini kullanarak, “Akıl sır erdiremeyecek benzetme, teşbihler var. Aşağılamak olur mu?” sözleriyle tepki gösterdi. Ferdi Tayfur ve Müslüm Gürses gibi arabesk müziğin usta isimlerine olan hayranlığını her seferinde dile getiren Hakan Ural, sözlerini bir kez daha yineleyerek, “Şarkıları çok kıymetli” ifadesini kullandı.

Hakan Ural'ın duygu dolu anları

Hakan Ural, “Halkın büyük bir çoğunluğunun duygusunu tam damardan yakaladıkları için onlar çok seviliyor. Burada ricam, insanları yaptığı ile baş başa bırakmak” diyerek müzik tercihlerine saygı duyulması gerektiğini vurguladı.

Ünlü oyuncu Hakan Ural'dan kendisine "yandaş" diyenlere manidar cevap:  Ömrümüz kuyruklarda geçti - Dailymotion Video

Baba oğul birbirine düştü! Hakan Ural'dan babası Selçuk Ural'a veryansın! Böyle baba-oğul ilişkisi yok! ile ilgili etiketler Hakan Ural selçuk ural
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.