Baba Dizisinin Kötü Karakteri Gidiyor! Baba'nın Serveti Tokadı Yedi, Gidiyor!

Salı akşamları yayınlanan rekortmen yapım Baba dizisi 12. bölümünde Servet'in rolü bitiyor. Şirketin hisselerini üzerine geçiren Servet karakterini oynayan Taner Rumeli için Baba dizisi kariyeri bitti. İşte Baba dizisi yeni bölüme ait gelişmeler...

Baba Dizisi 12. bölümle birlikte kötü karakter Servet'in rolü bitiyor. Salı akşamlarının en çok izlenen yapımlarından Baba yeni bölümüyle birlikte izleyicinin içinin yağları eriyor. Kadir Saruhanlı'nın tokadıyla yıkılan Servet için Baba kariyeri de bitiyor. Baba Dizisinin Kötü Karakteri Gidiyor! Baba'nın Serveti Tokadı Yedi, Gidiyor!

Taner Rumeli'nin canlandırdığı Servet karakterinin Baba dizisinden ayrılması kesinleşti. Tolga Sarıtaş'ın oynadığı Kadir Saruhanlı tarafından tokadı yiyen Servet şirket yönetiminden oluyor.

Taner Rumeli Baba Dizisinden Ayrılıyor mı?

Başrollerinde Haluk Bilginer, Tolga Sarıtaş, Özge Yağız'ın rol aldığı Baba dizisi 12. bölümü gelecek Salı ekranda olacak. Hakan Kurtaş'ın İlhan'ı ile Özge Yağız'ın Büşra'sının evliliği Saruhanlı ailesinin geleceği hakkında ipuçları vermeye devam ediyor.

Baba dizisi izleyenlerinin beklentisi İlhan ve Büşra evliliğinin Saruhanlı Ailesinin kaderini belirleyeceği yönünde. Ortak bekleyiş ise Emin Saruhanlı, Kadir Saruhanlı ve İlhan Karaçam'ın bir yemek masası etrafında bir araya gelmesi.

Baba 12. bölüm Salı akşamı Show TV ekranlarında olacak.

 

 

 

 

 

Baba Dizisinin Kötü Karakteri Gidiyor! Baba'nın Serveti Tokadı Yedi, Gidiyor! ile ilgili etiketler Haluk Bilginer baba dizisi taner rumeli
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.