Baba dizisinin konusu nedir? Baba dizisi oyuncuları kimler oldu?

Show TV'nin yeni dizisi Baba oyuncu kadrosu ve farklı hikayesiyle yakında başlıyor. Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş'ın başrolünde olduğu dizinin ilk frgamanı geldi. Peki Baba dizisi konusu nedir? İşte Baba dizisi oyuncuları...

Yakında başlayacak Baba dizisinin oyuncu kadrosu her geçen gün büyüyor. Tolga Sarıtaş'ın Emir Saruhanlı karakteri ile başrol oynayacağı dizinin yapımcılığını Ay Yapım üstleniyor. Senaryosunu Gökhan Horzum'un yaptığı dizi hayatları mahvolmuş bir baba ve oğulun hikayesi anlatılacak.

Baba Dizisinin Konusu Nedir?

Hikayesi Anadolu'da geçen Baba dizisi önce Bir Gece Ansızın olarak açıklanmıştı. Ancak daha sonra Baba isminde karar kılındı. Tolga Sarıtaş ile Haluk Bilginer'in baba ve oğulu oynayacağı projenin ses getireceği beklentisi büyük.

Baba Dizisi Oyuncuları

Show TV dizisi Baba oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor.

Haluk Bilginer, Tolga Sarıtaş, Özge Özacar ve Damlasu İkizoğlu'nun yanısıra Kalabalık bir kadrosu olan dizide ayrıca Zeynep Tuğçe Bayat, Beril Pozam, Taner Rumeli'de yer alıyor.

Çağrı Bayrak'ın yönetmenliğini yaptığı Baba çok yakında Show TV'de başlıyor.

Baba dizisinin konusu nedir? Baba dizisi oyuncuları kimler oldu? ile ilgili etiketler Show TV baba dizisi oyuncuları baba dizisi konusu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.