Baba Dizisinin Finaliyle İlgili Çarpıcı İddia! Her Şey Emin Saruhanlı'nın Rüyası Olabilir Mi?

Salı Akşamlarına Damga vuran Baba dizisi 4. bölümüyle de heyecana neden oluyor. Ödemiş'ten İstanbul'a gelen Saruhanlı Ailesi'nde Kadir ve Emin Saruhanlı arasındaki çatışmalar sürüyor. Ancak Baba dizisinin finali ile ilgili çarpıcı bir iddia gündeme bomba gibi düştü. Her şey Emin karakterinin rüyası olabilir. İşte detaylar...

Baba dizisinin Finali ile ilgili çarpıcı bir iddia gündeme geldi. Salı akşamları yayınlanan ve Destan, Masumlar Apartmanı gibi güçlü rakiplerine rağmen reytinglerde hatırı sayılır bir geri dönüş alan dizide Emin ve Kadir Saruhanlı arasındaki çatışmalar izleyicinin ilgisini çekmeye devam ediyor. Baba Dizisinin Finaliyle İlgili Çarpıcı İddia! Her Şey Emin Saruhanlı'nın Rüyası Olabilir Mi?

Baba dizisinde Emin Saruhanlı'nın beyni bize oyunlar oynayabilir fikri izleyenlerin gündeminde. Saruhanlı Ailesinin Ödemiş'ten İstanbul'a gelmesi ve holding işlerinin başlaması ile derinleşen Baba dizisinin hikayesi ilk bölümden bu yana izleyiciye sorular sordurmaya devam ediyor. Ancak dizinin finalinde her şeyin Emin Saruhanlı'nın rüyası olabileceği fikri herkesi etkiledi.

Baba Dizisinin Finaliyle İlgili Çarpıcı İddia! Her Şey Emin Saruhanlı'nın Rüyası Olabilir Mi?

Emin Saruhanlı'nın Beyni Bize Oyunlar Oynuyor Olabilir

Haluk Bilginer'in hayat verdiği Emin Saruhanlı'nın Alzheimer hastası olduğu Baba dizisinin finalinde aslında tüm yaşanan hikayesinin Emin karakterinin rüyası olduğu fikri ortaya çıkabilir.

Öte yandan Tolga Sarıtaş'ıın canlandırdığı Kadir Saruhanlı ile Emin arasındaki diğer benzerlik de ikisinin de bir kadını çocuğula terk etmesi var. Hatırlanacağı gibi Baba dizisinin yayınlanan ilk teaser'ında Emin şu anki abisinin evinin bahçesine yalnız bir şekilde kalıyor.

İlerleyen bölümlerde neler olur bilinmez ancak Baba dizisi 4. bölümüyle de Salı akşamı ekrana gelmeye devam edecek.

Baba Dizisinin Finaliyle İlgili Çarpıcı İddia! Her Şey Emin Saruhanlı'nın Rüyası Olabilir Mi? ile ilgili etiketler Haluk Bilginer Tolga Sarıtaş baba dizisi emin saruhanlı özge yağız
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.