Baba dizisinin Elif'i kimdir, gerçek adı nedir? Dilara Aksüyek yaşı, boyu kaç, nereli?

Dilara Aksüyek, Baba dizisine Elif Paktaş karakteri ile dahil oluyor. Elif ile Kadir'in yollarının kesişmesi ise dizide dengeleri değiştirecek. Karaktere hayat veren Dilara Aksüyek'in hayatına dair ise aramalar başladı. Peki, Dilara Aksüyek kimdir?

Baba dizisinin Elif'i Dilara Aksüyek, ilk oyunculuk deneyimini Evlerden Biri ile elde etti. İstanbullu Gelin dizisi ile yıldızı parlayan Aksüyek, tiyatro eğitimi aldı. İşte, Dilara Aksüyek hakkında...

DİLARA AKSÜYEK KİMDİR?

Aksüyek, 24 Temmuz 1987 tarihinde İzmir Karşıyaka'da dünyaya geldi. Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümü mezunudur.

Baba dizisinin Elif'i kimdir, gerçek adı nedir? Dilara Aksüyek yaşı, boyu kaç, nereli?

İlk rolü 2012 yılında "Evlerden Biri" dizisinde 'Filiz' karakteri oldu. 2013 yılında başlayan "Merhamet" adlı dizide Narin'in kardeşi Şadiye'yi canlandırdıktan sonra "Kadim Dostum" adlı dizide Deniz karakterini canlandırdı. Oyuncu, 1,66 boyundadır.

DİZİLERİ

Baba, Show TV, 2022
Baş Belası, ATV, 2021
Arıza, Show TV, 2020
İstanbullu Gelin, Star TV, 2017\2019
Muhteşem Yüzyıl Kösem, Star TV, 2015\2016
Adı Mutluluk, Fox TV, 2015
Kadim Dostum, Fox TV, 2014
Merhamet, Kanal D, 2013\2014
Evlerden Biri, Star TV, 2012

Baba dizisinin Elif'i kimdir, gerçek adı nedir? Dilara Aksüyek yaşı, boyu kaç, nereli? ile ilgili etiketler baba Dilara Aksüyek elif
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.