Baba Dizisinin Başarılı Oyuncuları Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş'tan Muhteşem Kare!

Salı akşamlarının en çok izlenen yapımlarından Baba dizisi ilk 9 bölümüyle istenilen başarıyı yakaladı. Oyuncu kadrosu ve hikayesiyle dikkat çeken dizinin başrolleri Tolga Sarıtaş ve Haluk Bilginer'in uyumu göz doldurdu. İşte Baba Dizisinin Başarılı Oyuncuları Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş'tan Muhteşem Kare!

Tolga Sarıtaş ve Haluk Bilginer'in Baba dizisinde canlandırdıkları baba oğul ilişkisi her Salı izleyiciyi ekran başına kilitliyor. Öyle ki ikilinin bulunduğu sahneler dört gözle bekleniyor. Dizinin son bölümü öncesi sosyal medyada dolaşan bir fotoğraf sette de her şeyin yolunda gittiğini gösterior.

Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş'ın muhteşem karesi sosyal medyada binlerce yorum ve beğeni aldı. Dizide uzlaşmayan ve dahası tartışmalarıyla bilinen ikili kamera arkasında ise oldukça neşeli anlar geçiriyor.

İşte Tolga Sarıtaş ve Haluk Bilginer'in binlerce beğeni alan o fotoğrafı..

Baba Dizisinin Başarılı Oyuncuları Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş'tan Muhteşem Kare!

Baba Dizisinin Başarılı Oyuncuları Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş'tan Muhteşem Kare! - Resim : 2

 

Baba Dizisinin Başarılı Oyuncuları Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş'tan Muhteşem Kare! ile ilgili etiketler Haluk Bilginer Tolga Sarıtaş
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.