Baba dizisine hareket katacak bomba transfer geliyor!

Show TV’nin yeni dizisi Baba çok usta isimlerden oluşan kadrosuyla dikkat çekiyor. Ancak dizi bir türlü reytinglerde bekleneni veremedi. Diziye transfer olduğu belirtilen bomba bir ismin hikayeye heyecan katması bekleniyor.

Haluk Bilginer’i yıllar sonra ulusal kanala döndürmesi sebebiyle büyük heyecanla beklenen ancak reytinglerde bekleneni veremeyen Baba dizisinin kadrosuna yeni bir oyuncu katıldı. Başarılı oyuncu Dilara Aksüyek’in, bundan sonra Baba dizisinin kadrosunda yer alacağı öğrenildi.

Merhamet dizisindeki Sadiye karakteriyle büyük dikkat çeken oyuncu, Adı Mutluluk dizisinde ise Dolunay olarak iyi bir çıkış yaptı. Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde Mahfiruze Sultan olarak izlediğimiz oyuncu, İstanbullu Gelin’deki İpek Boran olarak ise geniş kitleler tarafından tanındı.

Arıza dizisinin ardından yaz döneminde Baş Belası ile atv ekranında yer alan Dilara Aksüyek, bir süredir uzakta olduğu setlere Baba dizisiyle dönüyor. Dilara Aksüyek’in yedinci bölümden itibaren diziye katılacağı ve Elif karakterini canlandıracağı söyleniyor.

Baba dizisine büyük hareket katacak transfer! 1

Baba dizisinin altıncı bölümü 29 Mart Salı akşamı ekrana gelecek. Salı akşamı ekrana gelecek yeni bölümde İlhan ve Büşra’nın birbirine yakınlaştığı görülüyor. Sosyal medyada İlhan ve Büşra’nın çok sevilen bir çift haline gelmesiyle senaristler hikayenin bu yönüne eğilecek gibi görünüyor.

Baba dizisinin hikayesini Gökhan Horzum ve Ekin Atalar, senaryosunu Ekin Atalar, yönetmenliğini ise Çağrı Bayrak üstleniyor.

Baba dizisine hareket katacak bomba transfer geliyor! ile ilgili etiketler baba dizisi Dilara Aksüyek
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.