Baba Dizisinde Tolga Sarıtaş'ın Yerine Çağlar Ertuğrul geliyor

Salı akşamlarının Rekortmen Yapımı Baba Dizisinde Büyük Ayrılık Gerçekleşiyor. Kadir Saruhanlı karakterini canlandıran Tolga Sarıtaş yeni sezonda gidiyor. Dizinin Yapımcısı Sarıtaş'ın Yerine Gelecek Sezon Düşündüğü İsim Belli Oldu. Teşkilat Dizisinden Ayrılık İddiaları Gündemden Düşmeyen isim yeni sezonda Baba oyuncu Kadrosunda Olacak.

Kış Dönemiyle Birlikte Diziler Sezon Finaline Girmeye başladı. Son olarak Show TV Ekranlarında yayınlanan Baba Dizisinin de sezon finali gerçekleşti. Oyuncu Kadrosunda dev isimlerin yer aldığı Baba Dizisinde Yeni Sezon hazırlıkları da Başladı. Kadir Saruhanlı Rolüyle hayranlarının karşısına Çıkan Tolga Sarıtaş'ın Baba dizisine veda etmesi ise yeni sezona kaldı. Baba Dizisinde Tolga Sarıtaş'ın yerine Çağlar Ertuğrul Geliyor!

Tolga Sarıtaş'ın Baba dizisine veda edeceği haberi dizinin izleyenlerini Adeta şoke etti. Haluk Bilginer ile baba oğulu oynayan ve ilk bölümünden bu yana uyumları dikkat çeken Tolga Sarıtaş'ın diziden ayrılacağı iddaisı sonrası akıllara yeni ismin kim Olacağını getirdi.

Baba dizisinin yeni sezonunda yaşanacak bu ayrılık haberi sonrası Tolga Sarıtaş'ın yerine kimin geleceği konusunu gündeme getirdi. En az Sarıtaş kadar önemli olacak bir ismin gelmesi gerektiğini düşünenler de sosyal medyadan paylaşımlara başladı.

Tolga Sarıtaş'ın Yerine Çağlar Ertuğrul Geliyor!

Teşkilat dizisinden ayrılacağı iddiaları sık sık gündeme gelen oyuncu Çağlar Ertuğrul hakkında bugün bomba bir iddia ortaya atıldı. Teşkilat'ın Ankara'da süren çekimleri nedeniyle sık sık hastalanan ve ayrılmak istediğini dile getiren Çağlar Ertuğrul Baba dizisinde Tolga Sarıtaş'ın yerine geliyor.

Baba Dizisinde Tolga Sarıtaş'ın Yerine Çağlar Ertuğrul geliyor

Çağlar Ertuğrul'un Baba dizisine transfer olacağı haberi de her iki dizisinin izleyicisini şaşırttı. Zira Teşkilat Serdar rolüyle oldukça dikkat çeken Ertuğrul'un diziden ayrılması demek reytinglerin çökmesi anlamına geliyor.

Baba Dizisinde Tolga Sarıtaş'ın Yerine Çağlar Ertuğrul geliyor - Resim : 2

Önümüzdeki günlerde Baba dizisiyle anlaştığını duyurması beklenen Çağlar Ertuğrul'un Teşkilat'tan ayrılması da aynı dönemde olacak.

Baba Dizisinde Tolga Sarıtaş'ın Yerine Çağlar Ertuğrul geliyor ile ilgili etiketler Tolga Sarıtaş Çağlar Ertuğrul baba dizisi teşkilat teşkilat serdar
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.