Baba dizisinde Tolga Sarıtaş'ın partneri Beril Pozam kardeşi de Özge Yağız oldu!

Yakında Show Tv ekranlarında yayınlanacak olan Baba dizisinde Tolga Sarıtaş'ın partneri Beril Pozam oldu. Diğer yandan başarılı oyuncunun kardeşi ise Yemin dizisinden tanıdığımız Özge Yağız oldu.

Haluk Bilginer'in başrolünde olduğu Baba dizisi yakında Show TV'de ekrana gelecek. Merak uyandıran dizinin diğer başrol oyuncu Tolga Sarıtaş ise partnerini buldu.

Yeni yılda Show Tv'de ekrana gelecek olan Baba dizisinde başrol oynayan başarılı oyuncu Tolga Sarıtaş'ın partneri Beril Pozam oldu. Ada Masalı dizisinden tanıdığımı güzel oyuncu Tolga Sarıtaş'ın partneri oldu.

 Afili Aşk ve Akrep dizilerinde de rol alan Beril Pozam geçtiğimiz günlerde final yapan Ada Masalı dizisinde İdil karakterini canlandırmıştı. Şimdi ise Tolga Sarıtaş ile ilk kez başrol deneyimi yaşayacak olan Beril Pozam'ın kardeşini Özge Yağız oynayacak.

Baba dizisinde Tolga Sarıtaş'ın partneri Beril Pozam kardeşi de Özge Yağız oldu!v

Yemin dizisinde başrol oynayan ve yıldızı parlayan Özge Yağız'ın yan rol olmasına hayranları tepki verirken yeni dizi Baba merak uyandırmayı başardı.

Kadrosunda Haluk Bilginer, Tolga Sarıtaş, Taner Rumeli, Beril Pozam, Nihan Okutucu, Cem Uslu, Zeynep Tuğçe Bayat, Özge Özacar, Özge Yağız ve Damlasu İkizoğlu yer aldığı Baba dizisi yakında Show tv ekranlarında başlayacak.

 

Baba dizisinde Tolga Sarıtaş'ın partneri Beril Pozam kardeşi de Özge Yağız oldu! ile ilgili etiketler Tolga Sarıtaş baba dizisi özge yağız beril pozam
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.