Baba Dizisinde Tolga Sarıtaş ve Özge Yağız Kardeşliği! Kadir ve Büşra Arasında neler oluyor?

Baba Dizisinde Abi kardeşi oynayacak ikili Tolga Sarıtaş ve Özge Yağız ikilisinin uyumu dikkat çekti. Kadir'in uzun yıllar sonra eve dönüşü Büşra'nın da hayatını derinden etkiliyor. İşte Baba dizisinde Kadir ve Büşra kardeşlere ait detaylar...

Ay Yapım İmzalı Baba dizisi Show TV'de başlıyor. Bir Anadolu Hikayesi sloganı ile yayınlanacak dizide Haluk Bilginer, Tolga Sarıtaş ve Özge Yağız gibi yıldızlar yer alıyor. Uzun yıllar sonra eve dönen Kadir ile babası arasındaki hesaplaşmanın konu olduğu Baba dizisinde Büşra karakteri de dikkat çekiyor.

Tolga Sarıtaş ve Özge Yağız'ın İki Kardeşi oynadığı Baba Dizisinde çok zengin bir akrabanın uçak kazasında ölümü ve ardından bıraktığı miras Saruhanlıu ailesinin hayatını değiştriyor. Ancak Emin Saruhanlı ile Kadir Saruhanlı arasındaki çatışma ve eski defterlerin açılması aile içinde geri dönülmez şeylere sebep oluyor.

Baba Dizisinde Tolga Sarıtaş ve Özge Yağız Kardeşliği! Kadir ve Büşra Arasında neler oluyor?

Özge Yağız ile Tolga Sarıtaş'ın İlişkisi Can Yakacak!

Özge Yağız ve Tolga Sarıtaş'ın kardeş olduğu dizide ikilinin uyumu ve diyalogları da dikkat çekiyor. Uzun bir süre sonra ekrana dönen çiftin Baba dizisinde kardeş olarak ekrana gelmeleri ve gelişmeler dizinin ilerleyen bölümlerinde daha net ortaya çıkacak.

Baba dizisi 1. bölümü 15 Şubat Salı akşamı SHOW TV'de olacak.

Baba Dizisinde Tolga Sarıtaş ve Özge Yağız Kardeşliği! Kadir ve Büşra Arasında neler oluyor? ile ilgili etiketler Tolga Sarıtaş baba dizisi özge yağız
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.