Baba Dizisinde Olay Sahne! Haluk Bilginer Çocuk İstismarını Böyle Anlattı!

Salı akşamlarına damga vuran Baba dizisinin 3. bölümünde öyle bir sahne var ki çocuk istismarı ve kadına şiddet hiç bu kadar derinden ve etkileyici anlatılmadı. Dizide Emin Saruhanlı karakterine hayat veren Haluk Bilginer anlattığı sahneyle dizi tarihine geçti.

Baba dizisinin yeni bölümünde Haluk Bilginer'in tiradı damga vurdu. Salı akşamları yayınlanan ve Tolga Sarıtaş, Özge Yağız ve Haluk Bilginer'in başrollerinde olduğu dizide çocuk istismarı ve kadına şiddet sahnesi çok konuşulacak.

Haluk Bilginer'in tiradı ile başlayan Baba dizisinin olay sahnesi tüm dünyada tartışılan ve devam eden çocuk istismarı konusuna değindi. 12 yaşında bir kızın 2 yıl boyunca onlarca kişi tarafından taciz ve tecavüz edildiğini anlatan sahne izleyenlerin tüylerini diken diken etti.

İşte o sahne...

Baba Dizisinde Olay Sahne! Haluk Bilginer Çocuk İstismarını Böyle Anlattı! ile ilgili etiketler Haluk Bilginer baba dizisi çocuk istismarı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.