Baba Dizisinde Kafaları Karıştıran Final Sahnesi!

Salı akşamları yayınlanan Baba dizisinin 5. bölüm finalinde kafaları karıştıran bir final sahnesi yaşandı. Emin Saruhanlı ve Kadir Saruhanlı arasında yaşanan final sahnesi sosyal medyanın da gündemindeydi.

Baba dizisinin 5. bölüm final sahnesinde yaşanan selamlaşma sahnesi izleyicinin kafasını karıştırdı. Dizinin yayınlanan son bölümünde Emin Saruhanlı ve Kadir Saruhanlı arasındaki final sahnesinde Tolga Sarıtaş ve Haluk Bilginer adeta devleşti.

Baba Dizisinde Kafaları Karıştıran Sahne!

Tolga Sarıtaş'ın hayat verdiği Kadir ve Haluk Bilginer'in oynadığı Emin Saruhanlı arasındaki bölüm sonu sahnesinde Kadir babası ile kavga ediyor ve evi terkederken kapıda esselamünn aleyküm rahmetülahü ve berekatühü diyor ve eden çıkıyor. Babası Emin Saruhanlı ise arkasından sinirli ve aleyküm selam ve rahmetüllahi berekatühü diyor.

Anlamı: Kadir Saruhanlı'nın evi terk ederken söylediği cümlenin Türkçe anlamı; "Allahın selamı, rahmeti, bereketi mağfireti(bağışlaması) daimi olarak üzerinize olsun" dur. Babasının cevabı da aynı anlama gelmektedir. 

İşte O Sahne

Kadir Evi Terk Etti

Salı akşamları yayınlanan dizinin her bölümü bir başka heyecana sahne olurken Baba dizisinin 6. bölüm fragmanı da merak konusu oldu.

Baba dizisi 6. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlandığı anda haberimizdeki yerini alacaktır.

Baba Dizisinde Kafaları Karıştıran Final Sahnesi! ile ilgili etiketler baba dizisi
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.