Baba Dizisinde İlhan'ın Hastalığı Belli Oldu! Baba 10. bölüm fragmanı!

Baba dizisinde olanlar oldu. Hakan Kurtaş'ın canlandırığı İlhan karakteri ile Özge Yağız'ın oynadığı Büşra arasındaki aşk izleyicinin gözünden kaçmıyor. Hastanede tedavi gören İlhan'ın hastalığı konusunda tartışmaya düşen Baba dizisi izleyenleri için araştırdık.

Salı akşamlarının en çok izlenen yapımı Baba Dizisi son bölümü ile bu akşam ekrana geldi. İddialı oyuncular Tolga Sarıtaş, Haluk Bilginer, Özge Yağız ve Hakan Kurtaş'ın oyandığı Baba Dizisinde bir sır daha ortaya çıktı. Baba Dizisinde İlhan'ın Hastalığı Belli Oldu! Baba 10. bölüm fragmanı!

Baba dizisi İlhan'ın hastalığı ortaya çıktı. Tedavi gördüğü hastanede Büşra ile olan dertleşmesi ve ikilinin sırlarını paylaşması dizinin son bölümüne damga vurdu. İzleyicilerin en çok merak ettiği konu ise İlhan'ın hastalığı oldu. Kimi izleyici İlhan'ın Şizofren olduğu yönünde görüş belirtse de gerçek başka çıktı.

Baba Dizisinde İlhan'ın Hastalığı Belli Oldu! Baba 10. bölüm fragmanı!

Baba Dizisi İlhan'ın Hastalığı Nedir?

Hakan Kurtaş'ın başarılı bir şekilde oynadığı İlhan'ın Baba dizisi için önemi oldukça büyük. Her hafta Büşra ile olan ilişkisi merak edilen İlhan'ın hastalığı Bipolar olduğu anlaşıldı.

Öte yandan Baba Dizisi 10. bölüm fragmanı da yayınlandı. Baba dizisi yeni bölümde neler olacak? İşte Baba dizisi yeni bölüm fragmanı...

 

Baba Dizisinde İlhan'ın Hastalığı Belli Oldu! Baba 10. bölüm fragmanı! ile ilgili etiketler baba dizisi ilhan hastalığı fragman
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.