Baba Dizisinde İlhan Kadir'e Resti Çekti! Baba 4. Bölüm Fragmanı

Salı akşamlarına yeni bir soluk getiren Baba dizisi 4. bölüm fragmanıyla gelecek haftanın ipuçlarını verdi. Emin Saruhanlı ile oğlu Kadir arasında çatışmalar sürerken şirkette de İlhan'ın hakimiyeti sürüyor. İstanbul'a şirkete gelen Kadir ile İlhan arasında başlayan rekabet İlhan'ın restiyle başlıyor. İşte Baba dizisi yeni bölüm fragmanı....

Baba dizisi 4. bölüm fragmanı yayınlandı. Hikayesi ve senaryosu ile Salı akşamları soluksuz izlenen ve Ay Yapım imzalı Baba dizisinde Saruhanlı ailesinin İstanbul'da başlayan hikayesinde yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Dizinin son bölümünde Emin Saruhanlı ve Kadir Saruhanlı arasında yaşanan hüzünlü anlar damga vurdu. Baba Dizisinde İlhan Kadir'e Resti Çekti! Baba 4. Bölüm Fragmanı...

İlhan ve Kadir arasında başlayan rekabette ilk rest İlhan'dan geldi. "Üç gün süren var hırkalının oğlu. Üç gün içinde 40 milyon dolar getireceksin" diyerek kavgayı başlattı.

Baba Dizisinde İlhan Kadir'e Resti Çekti! Baba 4. Bölüm Fragmanı

İlhan - Büşra Aşkı Başlıyor

Baba dizisi yeni bölüm fragmanında Kadir ve İlhan arasında restleşme sürerken diğer yandan Kadir Saruhanlı'nın kardeşi Büşra da şirkette İlhan ile karşılaştı. Yeni bir aşkın ilk sinyalleri verilirken Büşra ve İlhan arasında neler yaşanacak?

Baba 4. bölümü gelecek Salı akşamı Show tv ekranlarında olacak.

Baba Dizisinde İlhan Kadir'e Resti Çekti! Baba 4. Bölüm Fragmanı ile ilgili etiketler baba dizisi fragman
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.