Baba Dizisinde İlhan Elini Kalbine Koyup Aşkını İtiraf Etti! İlhan, Büşra'yı Oyuna Dahil Ediyor!

Salı akşamlarının en çok izlenen yapımı Baba dizisinde İlhan ve Büşra aşkı yeni bölümle birlikte ortaya döküldü. Hakan Kurtaş'ın hayat verdiği İlhan karakteri ilk buluşma sonrası elini kalbine götürerek Büşra'dan etkilendiğini itiraf etti. Baba dizisi son bölümde ne oldu? İşte detaylar...

Baba dizisi 4. bölümde İlhan ve Büşra buluşması sosyal medyanın gündemine oturdu. Hakan Kurtaş ve Özge Yağız ikilisi arasındaki uyum dikkat çekerken dizinin ilerleyen bölümlerinde İlhan'ın kurguladığı plana Büşra'yı da dahil etmeye çalıştığı iddia edildi. Baba Dizisinde İlhan Elini Kalbine Koyup Aşkını İtiraf Etti! İlhan, Büşra'yı Oyuna Dahil Ediyor!

İlhan ve Büşra arasındaki ilk buluşma sonrası Baba Dizisi izleyicisi sosyal medyada ikili hakkında paylaşım yağmuru başlattı. İlhan elini kalbine götürdü ve Büşra'ya olan aşkını kendine itiraf etti.

Baba Dizisinde İlhan Elini Kalbine Koyup Aşkını İtiraf Etti! İlhan, Büşra'yı Oyuna Dahil Ediyor!

İlhan Büşra'yı Oyuna Dahil Ediyor

Hakan Kurtaş'ın hayat verdiği İlhan, holding yönetimi için rekabete tutuştuğu Kadir'in kız kardeşi Büşra'yı planlarına dahil ediyor iddiası dizinin izleyenleri tarafından dile getirildi.

Özge Yağız ve Hakan Kurtaş arasındaki uyum da dikkat çekti. İkilinin takipçileri sosyal medyada #ilbüş etiketiyle binlerce paylaşım yaptı.

Baba Dizisinde İlhan Elini Kalbine Koyup Aşkını İtiraf Etti! İlhan, Büşra'yı Oyuna Dahil Ediyor! ile ilgili etiketler baba dizisi ilhan ve büşra hakan kurtaş özge yağız
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.