Baba Dizisinde İlhan Babası Ferit Karaçam'ı Satıyor! Kadir ve İlhan Ortaklığı Başlıyor!

Salı akşamları büyük bir ilgiyle izlenen Baba dizisi 10. bölümüyle harika ipuçları vermeye başladı. Tolga Sarıtaş'ın oynadığı Kadir Saruhanlı'nun Ferit Karaçam'a resti çektiği son bölüm sonrası savaş başlıyor. Öte yandan babasını sevmeyen İlhan ise Kadir ile oraklığa başlıyor

Baba dizisi 10. bölümü birçok başlangıca gebe... Kadir Saruhanlı'nın dizinin son bölümünde Ferit Karaçam'a resti çekmesi ve "Hodri Meydan" demesi savaşın işaret fişeğini ateşledi. Öte yandan Hakan Kurtaş'ın hastalığı ve Büşra ile olan birlikteliği de bu savaşta etkili oluyor. Baba Dizisinde İlhan Babası Ferit Karaçam'ı Satıyor! Kadir ve İlhan Ortaklığı Başlıyor!

Başrollerinde Tolga Sarıtaş, Özge Yağız, Hakan Kurtaş ve Haluk Bilginer'in yer aldığı Baba dizisi yeni bölümünde İlhan'ın Kadir ile ortaklığa başlayacağı ve Ferit Karaçam'ı bitirecekleri düşünülüyor. Zira Büşra'ya olan aşkı dillere destan olan İlhan, babasını da sevmiyor.

Ferit Karaçam'la olan ilişkisi de merak edilen İlhan sonunda babasını satıyor. Dizinin ilerleyen bölümlerinde bu ortaklık meydana çıkacak ve savaş herkesin gözleri önünde sürecek.

Baba Dizisinde İlhan Babası Ferit Karaçam'ı Satıyor! Kadir ve İlhan Ortaklığı Başlıyor!

BABA DİZİSİNDE KADİR VE İLHAN ORTAK OLUYOR!

Show TV'de yayınlanan ve Salı akşamları reyting rekorları kıran Baba dizisinin senaristi çığlıkları duydu. İlhan ve Kadir'in bir olup Ferit Karaçam'ı yıkması gerektiğini düşünenler muratlarına eriyor.

Baba Dizisi 10. bölümü Salı akşamı SHOW TV'de olacak.

Baba Dizisinde İlhan Babası Ferit Karaçam'ı Satıyor! Kadir ve İlhan Ortaklığı Başlıyor! ile ilgili etiketler baba Tolga Sarıtaş baba dizisi hakan kurtaş
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.